pondělí 18. listopadu 2019

TD Diář 2020 - desky

Pěkné ráno!
Další díl představení TD Diáře 2020 je tady. 
Přeskočím však slíbenou část o organizačních listech, protože vás zaujaly minule avizované desky. Začnu tedy jimi.

TD Diář vychází už popáté a pátým rokem slyším a čtu (kromě většiny krásných referencí) i tato postesknutí: 

  1. diář je na mě ve velikosti A5 moc velký
  2. diář si nemůžu dovolit (příp. nechci investovat tolik peněz)
  3. nevyužiju celé kalendárium (vystačím si s měsíčním)
  4. bojím se, že mi děti (kočka, pes) poničí desky, je ho na mě škoda

Zatímco bod 1 - tedy zmenšení formátu - je ještě zatím ve stádiu plánování, body 2, 3 a 4 jsem se letos rozhodla pořešit krapet šalamounsky: dalšími deskami, vazbou (pevná hřebenová a otvírací/ klikací hřebenová, ještě představím) a volbou stupně vnitřní náplně.

Neznamená to, že ustupuji od desek s 4kroužkovou mechanikou (naopak, další várka kotev Amaretto je naloděna), ale letos jsem věnovala úsilí a finance k vytvoření nabídky druhého typu desek, který by byl trochu dostupnější i ženám na rodičáku a nějaký ten neplánovaný zásah propiskou, příkrmem nebo kočičím drápkem tolik nebolel. ;)

Desky jsou z kvalitního UV stálého a vysoce otěruvzdorného PVC, pro vaši představu jsou stejně silné jako běžná platební karta. Rohy mají za všech 4 stran zaoblené, aby nepíchaly nebo nepáchaly škodu v kabelce. Povrch mají matný a všem jsem dala jednu zvláštnost: mají jiný potisk na líci a jiný na rubu, to proto, aby nebyla nuda. Když si obrázek otočíte (nebo uděláte stojku), vidíte, že všechny designy jsou udělané tak, aby mohly být otáčeny vzhůru nohama, z rubu na líc a zpátky. 
V nabídce je 5 párů desek, celkem tedy 10 možností a já doufám, že vás tedy aspoň jedna zaujme!

Tady jsou:


#1
Šedé horizontální proužky a květinové aranžmá doplňují z rubu růžové diamantové hvězdičky, aspoň jak se říká tomuto geometrickému vzoru. Jaképak dáme deskám jméno?


#2 
Tomuto vzoru říkám pracovně a nostalgicky "Mama hotel" a to proto, že mi připomíná kuchyni mého dětství: všudypřítomný maminčin oblíbený drobný puntík, kostkovaný ubrus a utěrky; hned se mi vybavují i vůně, plné hrnce na plotně a pocukrovaná bábovka na stole. Koukám, že na obrázku vypadá design obyčejně, ale ve skutečnosti jsou desky opravdu moc hezké. Moc se těším, až se budou vyskytovat i v mojí kuchyni. :)


#3
Následující dekor jsem zase pracovně pojmenovala Paříž. Vidíte Eiffelovky nebo kytky? Jestli obojí, tak to má být. Jedno bez druhého totiž jako by nebylo. Vive la France!


#4
Puntíkem a orientálním vzorem ve zlatém odstínu jsem chtěla potěšit každou romanticky založenou duši, která se i ve víru všedních dní ráda zasní...
"Tedy Cairo, milostivá pani, to je pohádka, kouzelné město, moře hučí svou věčnou píseň, palmy šumí, cikády poletují vzduchem..."
"- Prosím vás, ty cikády nekoušou?"
"Ne, milostivá paní, naopak, cikády zpívají milencum při měsíci, vzduch voní skořicí a kávou a nad tím vším nese se tichá píseň Mosleminovy písně..." :D :D :D 

(Copyright Kristián, 1939)





#5
Poslední desky mají (očividně) jednu stranu zimní a druhá zase svými rozvernými puntíky reprezentuje dny, týdny a měsíce v barvách kalendária 2020.


Doufám, že jsem aspoň trochu uhasila zvědavost a že váš některý design oslovil. Koncem týdne už si o něj budete moci říct v soutěži, a příští týden konečně objednat na eshopu.

Do té doby ještě - B-h dá - představím ty organizační listy.

Přeji Vám zatím krásný začátek nového týdne! ♥

Fi

6 komentářů:

  1. Zdravím Vás. Ani nevíte, jak moc se na nový diář těším. A ten nádherný výběr desek. Jste úžasná :) Ivča A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, moc děkuji za krásnou reakci, mám velkou radost, že se Vám desky líbí! ♥

      Vymazat
  2. Dobrý den, najdu prosím někde i náhled dovnitr diáře. A pro ženy na RD,jako třeba pro mě, já bych tedy než diář uvítala rodinný planovaci kalendar, kde by jeden sloupec byl prostě věnovaný plánovaným činnostem dle TD. 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      náhled kalendária je zde: http://terapiedomova.blogspot.com/2019/11/td-diar-2020-predstaveni-kalendaria.html
      Zbytek ještě nemám, ale neliší se nijak zásadně od předchozích edicí, takže se můžete podívat třeba na videoprůvodce u ročníku 2018: http://terapiedomova.blogspot.com/2017/11/videopruvodce-td-diarem-2018.html
      Pokud na RD nevyužijete diář s celým (i týdenním) kalendáriem, budete mít možnost pořídit si odlehčenou verzi, která má pouze měsíční kalendárium a organizační listy pro vedení domácnosti.

      Rodinný kalendář už je v prodeji, a má 6 sloupečků, takže pokud vás doma není 6, dá se jeden sloupec obětovat na rutiny podle TD. Ten určitě doporučuji nezávisle na verzi diáře, protože pomáhá udržovat přehled celé rodině, tedy i dětem, těch se přeci plánování taky týká. :)

      Vymazat
  3. Dobry den.

    S novym rokem bych rada zacala s vasim diarem. Dostaly se ke me desky diare z predchozich let (2017) a rada bych si dokoupila jen novou napln - ale kompletni. Abych proste vnitrek mela naplneny jako diar na rok 2020, jen s tim rozdilem, ze obal mam starsiho data.

    Pujde si objednat jen tu napln, prosim?

    Dekuji, Vladka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,

      samozřejmě lze zakoupit pouze novou náplň (kalendárium), v prodeji bude již nadcházející týden. :)

      Krásný víkend,
      Fi

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.