pondělí 23. října 2017

Soutěž o 2 ks TD DIÁŘE 2018!




Soutěž o dva kousky TD Diáře 2018!

Podmínky:
1) soutěž je pro fanoušky FB stránky
2) lajkněte na ní tento nasdílený příspěvek 
3) do komentářů pod příspěvkem napište, proč je TD Diář 2018 váš favorit a v které barvě ze dvou nových jej toužíte vlastnit.

Sdílejte veřejně na své zdi, zvyšujete své šance, že se vaše přání donese Ježíškovi (pro případ, že se vám nepodaří diář vyhrát).

Ve čtvrtek 26.10. po 20.00h vylosuji dva šťastlivce ze seznamu účastníků a jejich jména budou zveřejněna druhý den v dopoledních hodinách. Oba vítězi dostanou diář v barvě, kterou uvedli v komentáři.

Příjemnou zábavu a hodně štěstí!
Fi

Vše o TD Diáři 2018

----------
Soutěže se mohou zúčastnit všichni fanoušci starší 15 let, výhra bude zaslána pouze na území České republiky. Fanoušci ze zahraničí se zúčastnit mohou, v případě výhry si pouze doplatí rozdíl mezi tuzemským poštovným a poštovným do cílové země.

Facebook není pořadatelem této soutěže a za její průběh nenese žádnou zodpovědnost.

 

13 komentářů:

  1. Moc si Vážím tvé práce na Terapii domova. Oba diáře jsou překrásné a nezáleží mi na barvě.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Fi, diáře jsou nádherné. Mám z minulého roku šedé kotvy a kupovala jsem si je až v průběhu roku 2017, takže vlastně nový diář nepotřebuju...ale stejně si jeden objednám..jako poděkování za tvou skvělou práci. Moc děkuju! Bětka :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, nějaké inovace uvnitř?

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se na nový diář těším,konečně si ho letos chci koupit.Asi bych dala přednost tmavšímu,ale váhám, ten světlý je také moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, tak jsem se těšila na soutěž a ona je jen na FB. FB nemám a nebudu mít... Jinak diář se mi moc líbí, určitě za jeho výslednou podobou stojí spoutu práce. Krásné jsou všechny, ale asi si udělám radost tím tmavým. A ještě musím ocenit všechny ty rady, které tady nacházím. Veliké díky! :-) D.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdypak budou prosím diáře k zakoupení? Děkuji :) Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Diáře jsou nádherné oba ale moje srdce si zvolilo ten mentolový ��
    vtklara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Dobry den rada bych mela takovy komfort jako je vas TD diar . Mam dve nedonosene princezny ktere jsou pod neustálým dohledem a kontrol ruznych doktoru . Verte ze bych ho plne vyuzila. Hezky den

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím,
    stručně:
    1. TD je super blog - líbí se i mé mamince ( 85 !!!) - ale té ho už jenom předčítám
    2. diáře vypadají super , pokud bych vyhrála (což při mém štěstí nehrozí :-) ) nechala bych se překvapit
    3. Ráda jsem sledovala v TV Pam Young a Peggy Jones, a kromě toho, že to, co říkaly o úklidu, mělo hlavu a patu a bylo použitelné i v reálném živote, jsem vždycky fascinovaně sledovala úklidové rukavice s labutěnkou....
    4. každý den mám na mailu od Vás pozdrav a dobrou náladu a chuť uklidit - i když se mi předtím třeba vůbec nechtělo....
    Moc děkuju
    JM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné ráno přeji Vám, i mamince!
      Pam a Peggy jsou moc fajn!
      A musím říct, že od jejich éry už uplynulo pár let, problémy mnoha domácností jsou stále stejné. Přestože máme všechny ty sušičky, myčky a další vymoženosti, tak stejně pořád potřebujeme motivaci, laskavý pošťouchnutí, povzbuzení - a jestli píšete, že vám v tom maily pomáhají, tak jsem moc šťastná. Sama někdy tu motivaci hledám dost pracně a to nejen při domácích pracech, ale i při vedení blogu, a tyhle zprávy zase bezvadně nakopávají mě, takže moc díky! :)

      Hezký den vám oběma!

      Vymazat
    2. Musím reagovat na Váš komentář. I já každý den "vyhlížím" "úklidový" mejlík a ikdyž né vždy se mi povede vše splnit, minimálně mě to k něčemu nakopne a den je hned veselejší. :-)Je moc fajn, že tento blog píšete, určete to mnohým z nás pomáhá. ♥

      Vymazat
  10. Skoda, soutez jsem vypatrala pozde. M.

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.