středa 9. listopadu 2016

Předprodej TD Diáře spuštěn!

Tak už!

Předprodej TD Diáře 2017 byl oficiálně zahájen v eshopu TD .

Děkuji za vaše předobjednávky! Po obdržení odpovědi z eshopu považujte diář za zarezervovaný, ale ještě, prosím, nic neplaťte. K úhradě vás vyzvu až po naskladnění a zabalení.

Postupně budu ještě přidávat další věci, během zítřka například předobjednávku slovenského kalendária, a na celnici se mi třese jeden balíček, který skrývá taky něco milého, co by se vám mohlo líbit, uvidíme ;)

Zatím moc díky a přeji krásné dny!

5 komentářů:

  1. Ahoj, omlouvám se, ale teď teprv čtu, že nemáme nic zatím platit, já zadala příkaz bance hned po potvrzení objednávky,jak mi přišly údaje v mailu, je v tom nějaký problém? Jsem trdlo, sorry, ale prostě jsem to odpálila automaticky rovnou... S tím,že si na diář počkám a peníze jsou v meziprostoru, problém nemám... :-)

    Kaju se a hezký den přeju! EkoMartule

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem zaplatila hned. Snad to nebude vadit.Nevadí mi ,že budu čekat.
    Pěkný den MiLe

    OdpovědětVymazat
  3. Platba dopředu nevadí vůbec ničemu, jen jde o to čekání a fázi "nemám peníze, nemám diář" :)
    Ale z mojí strany je to úplně jedno.

    Moc děkuju! :)

    PS: EkoMartule, ráda tě "vidím", zase po dlouhé době! Jak je?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Fi, díky moc! Je tak nějak,bylo by to spíš do soukromé pošty,až budeš mít chvilku,dej klidně vědět,ráda ti napíšu..poslední dobou je A. asi to nejmenší...Příští rok musí být lepší!:-)..Jak vy?
    P.s. gratuluju ještě i tady k dalšímu nádhernému designu Diáře-zas jsem nevěděla, který vybrat..(a to nejsem Váha..??!! Horor :-))
    EkoMartule

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný den přeju :-) Platbu ještě za objednaný diář dělat nemám, že? Nechci nic prošvihnout :-) Díky, Lucie Palkovičová

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.