pondělí 18. dubna 2016

Marie Kondo: Zázračný úklid - SOUTĚŽ o knihu!


Televize Nova se před třemi týdny zablýskla. Nejenže se v Magazínu Víkend věnovala 30 denní výzvě s Jillian Michaels, ale především natočila reportáž o KonMari, úklidově organizační metodě, kterou zkoncipovala Japonka Marie Kondo a představila ve své knize The life-changing magic of tidying up, u nás vydané pod titulem Zázračný úklid (Pořádek jednou provždy).



Já sama mám knihu doma a to dokonce dvakrát. A právě druhou, nečtenou, ráda pošlu dál - třeba právě Vám! Pokud Vás metoda KonMari zaujala a rádi byste si knihu přečetli, máte možnost ji vyhrát v soutěži!

Pravidla i soutěžní otázka už nemohla být jednodušší: vyplňte email, jméno (name) a klikněte na "begin". Přejděte k soutěžní otázce - vyberte jednu správnou odpověď (ze tří možností) na otázku "Jak se jmenuje metoda od Marie Kondo?" a odešlete (submit entry)!
Ano, vadou na kráse losovacího programu je, že nemluví česky, ale zato je spolehlivý a je to určitě víc košer, než obvyklé ruční a netransparentní losování. Tento program sám vygeneruje po skončení soutěže jednoho výherce a sám mu odešle notifikaci emailem.
Zúčastnit se může úplně každý občan s adresou na území ČR. Soutěž probíhá v období 18.4. 11.00h až 22.4. 22.00h.

Připraveni?



Hodně štěstí! :)

P.S.: Samotnou reportáž Magazínu Víkend o KonMari můžete shlédnout v tomto odkazu: Převratný úklid


PPS:
Srdečně gratuluji k výhře, prosím, pošlete mi Vaši adresu na email uvedený v notifikačním emailu :)

15 komentářů:

  1. Reportáž je super:-)
    Po knížce už pošilhávám delší dobu, dokonce ji mám objednanou k půjčení i v knihovně (už nějaký měsíc) - ale je na ni šílená řada:D No, tak zkusím štěstí (děkuju za super GA) a když to nevýjde, asi už to čekání nevydržím a skočím si ji koupit:D Protože více místa teď bdueme potřebovat jako pes drbání :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to držím palce! :)
      Když to nevyjde, tak mám malou cenu útěchy - na knihu se podíváme trochu blíž v několika dílech :)

      Vymazat
  2. Zatím se mi jen nepodařilo objasnit záhadu, proč se v soutěžním boxu ukazuje konec soutěže už 21.4., když v nastavení je jasně 22.4. (22,00h). Zkusím provozovatele pošťouchnout ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad :-) akorát zrovna dneska mi přišla poštou, minulý týden jsem si ji objednala :-) Ale nevadí, na seriál o knížce se těším, určitě k ní bude zajímavý komentář, který si ráda přečtu.

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, já si ji koupila minulý týden :-) ale stejně jako Morgainne se na seriál o knížce také těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vás víc, kdo ji právě koupil a čte, a přitom ne všichni tak učinili na základě té reportáže - to je náhoda (určitě i dílem silného marketingu vydavatele, ale i tak je to příhodné :)).

      Vymazat
  5. :o)) Jsem se pobavila nad možnými odpověďmi - mám pocit,že u nás je možné vše, krom správné odpovědi :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na průběh hlasování a zatím teda všichni odpověděli správně ;) Ale jsem ráda, že tě to pobavilo :D

      Vymazat
  6. Knížku mohu jen doporučit..k této skupině se výborně hodí a dolaďuje potřebné...už se těším na seriál..

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, děkuji za odkaz na reportáž. Knížku jsem si nedávno normálně koupila v knihkupectví KOSMAS - právě ji čtu. Kolegyně v práci mi řekla, že nedávno byla o Marii Kondo reportáž na NOVĚ, ale nemohla jsem ji najít. Až teď. Nic není náhoda! Tak děkuji!

    OdpovědětVymazat
  8. Kniha vyzerá super. Nemám bydlisko v ČR. Mohla by som sa zaradiť do súťaže a v prípade výhry si uhradiť poštovné?
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Moc děkuji za krásnou knížku i za velmi přínosný blog. Šťastná výherkyně Bohumila

    OdpovědětVymazat
  10. Miluji tu knihu. Mám ji doma a funguje. kombinuji KonMari a Terapii (FL) krásně to do se be zapadá. Už mám další knížky o úklidu a zbavování se nepotřebných věcí. A ještě si nemohu odpustit : Funguje to :-) tak jako Terapie domova :-)

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.