úterý 17. listopadu 2015

Náhled tištěné části TD Diáře 2016

Moje milé a moji milí,

váš diář je na cestě a vaše trpělivé čekání vám chci zkrátit virtuální prohlídkou tištěné části, kterou jste doposud znali jen z printscreenů.
Náhledy jsou k vidění ZDE.

Zároveň posílám srdečný dík za vaše objednávky!
Vyřizuji je po částech a u mnoha z vás by měla být zásilka do konce tohoto týdne.

Krásný den! :)

25 komentářů:

  1. Je fakt BOŽÍ....ach jo...třeba mi ho přece jen někdo "naježí" :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo. Tohle jsem neměla vidět. :) Diář je samozřejmě geniální a já už teď vím, že bych ho plně využila, ale ta cena, ta cena. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si díky tomuto blogu začala přivydělávat na mateřské, takže si z výdělku diář ráda koupím. A kdybych neměla, tak bych požádala třeba celé příbuzenstvo, aby se k Vánocům složilo. Vím, že se mi to stokrát vrátí. Snad z toho má aspoň něco i autorka. Díky moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já děkuju, za objednávku i milý komentář, dělá mi radost číst, jaký má blog vliv :)
      A je milé vědět, že mi taky přejete. Určitě mi to částečně vykompenzuje to úsilí a práci, taky je to pro mě přijatelnější zdroj přilepšení, než kdyby tu blikaly reklamní bannery a já vám dělala recenze na různý Dedry, Eurony a tak ;) Ale nedělám to pro živobytí, dělám to proto, abych to zase vrazila do TD a lepšího fungování :)

      Hlavně se budu těšit na váš ohlas ohledně diáře, dejte mi vědět, až dorazí :)

      Vymazat
  4. dnes jsem kromě rutin neudělala vlastně vůbec nic. ale koupila jsem si odlakovávací korektor na diář :D těším se na něj moc! Kima

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kimo, dobře jsi udělala s tím korektorem ;) Na pokyn Nielky jsem váš hradecký rozvoz udělala po dvou, zítra by to tam mělo být. Další zásilky po dvou míří k Mysoze a Nielce.

      Vymazat
    2. woow! to bude manžel rád, že konečně mezi dveřmi nejdřív pozdravím a nebudu se hned sápat po poště :D

      Vymazat
  5. Už se na něj moc těším a hlavně, je to v češtině

    OdpovědětVymazat
  6. Chjo, ja taky docela prokrastinuju, a mam pocit, ze se nedockam. Jsem mela zvolit tu peepee-elku, asi radsi... :-( Kasamon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra hlídejte pošťáka, je to v ranním rozvozu! ;)

      Vymazat
    2. Tybrdjofaktjo? Diky moc za zpravu. Teda jestli je to fakt pravda, tak je to bomba a slibuju, ze od dneska uz budu pilna jako vcelicka. Musim sebou hejbnout, abych dnes v praci byla uz radsi v 7!!! Kasamon :-)

      Vymazat
    3. Tak ja od 7 opravdu na znacce, a cekam a cekam a cekam... ;-) Kasamon

      Vymazat
  7. Můj dorazil včera. Je opravdu luxusní. Nemůžu se dočkat až ho budu moc používat.. tak strašně bych chtěla přepisovat a lepit, ale byl mi zase odebrán. Ale uhrála jsem to na prosincový svátek místo ježíška ;-) Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem taky nadsena, muj dorazil dnes dopoledne, a jako investorka jsem jej dala okamzite do zacviku :-)... A ty zavistive pohledy kolegyn ;-) Kasamon

      Vymazat
    2. Je tak to je ještě za dlouho (já teďka mám všechny svátky v malíčku, jak jsem je zpracovávala a pak xkrát kontrolovala v souboru "jmeniny", tak se mi jich spousta vryla do paměti :)).
      Hodně trpělivosti, ať to rychle utíká!

      A moc děkuju za referenci, těší mě to moc! :)

      Vymazat
    3. Kasamon, objednávka pro kolegyňku dorazila, děkuji, hlavně si ho pak nezaměňte ;)

      Vymazat
    4. Dekuji za potvrzeni. Ja mam uz ten svuj docela zapracovany, tak zamena nehrozi, jen spolu nebudeme moct na stejne porady. :-) ;-) Kasamon

      Vymazat
  8. A ja se snad nedockam. Hanysek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to mrzí :( Česká pošta má zase honičku, asi ten Den dopravy zdarma na Heuréce. PPL má taky problém, včera už jsem dostala skoro vynadáno, že balíček přes ČP nedorazil, i když dorazit měl (byl i na rozvozu) a doporučení, že mám raději příště rozesílat PPLkou, ale pak jsem koukala na PPLkové doručenky a balíček odeslaný ve středu dorazil až v pátek, tak to si taky představuju jinak...

      Pevné nervy nám všem :)

      Vymazat
  9. Samozřejmě jsem neodolala a včera večer objednala a zaplatila. Můžu se zeptat, kdy asi dorazí? Děkuji a přeju hodně elánu do další pilné práce. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Právě mi dorazil diář a jsem z něj absolutně nadšená!!!!! Ba co víc - přítel se k němu posadil a důkladně pročítal asi půl hodiny a taky chválil. Prý je to "namakané" a klobouk dolů, jak to všechno stíháme ;). Ještěže on je z těch, kteří pomůžou, když je potřeba :-)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji moc za kalendář na prosinec, který je ke stažení na facebooku. Nikdy jsem nelitovala investice za diář a jsem stále nadšenější. Ještě jsem se nesetkala s takovým úžasným přístupem. A diář je bomba!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  12. Díky, Fi, za parádní a multifunkční druhou hlavu
    Já zatím jen párkrát nakukovala dovnitř a listovala, a diář je prostě nádherný. Ovšem video by se mi též šiklo. A za mě zatím jen pár postřehů:

    - uvítala bych možnost přikoupit pevné laminované, opakovaně popisovatelné, prázdné stránky všech 3 typů - bílé, linkované i čtverečkované - např. na návrhy nábytku a vylepšení domova Smile (možná se dá něco takového sehnat i v papírnictví, v tom případě by mi stačil odkaz)
    - stránka s lékaři mi absolutně nestačí, opět bych přivítala možnost dokoupit jak tu, která tam již je, tak ještě i jen oboustrannou určenou pro zápis jen lékařů - vše v pevném laminu (známe to, čísla se mění, adresy někdy též a občas i celá ordinace)
    - stránka pro narozeniny je pro naši famílii žalostně poddimenzovaná, hodila by se varianta pro velké příbuzenstvo/kamarádstvo
    - uvítala bych i nějaké shrnutí (malý manuál k vytištění) čím je možno psát (jaké parametry z hlediska báze a nevím čeho ještě mám sledovat) a čím to pak mazat, do toho shrnutí bych prosila případně i tip, kde koupit speciální vylepšováky - laminované stránky (viz výš), to zpevnění děr (nevím, pod čím to mám hledat) atp. Prostě co se hodí, ale ne všechny to musíme znát

    Každopádně smekám za Tvé úsilí, nasazení i za super výsledek. Zlepšováky píšu jen jako možné bonusy a jako podklad k přemýšlení pouze pokud o ně bude větší zájem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě tedy doufám, že na tom úplně netratíš, z toho množství odvedené práce mě jímá hrůza. Zvláště při péči o děti a vlastní domácnost. Máš můj upřímný obdiv.
      Ať se daří Tvé rodině i Tvému třetímu dítěti TD :-)

      Vymazat
  13. Diář vypadá skvěle! Plánujete udělat také náplň na rok 2017? Děkuji.

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.