čtvrtek 2. července 2015

Den 185. - 188. - FlyLady úkoly na tento týden



Tento týden jsme v oblasti vchodu, zádveří, předsíně a jídelny
Nový Návyk měsíce - Swish & Swipe
Každý den začínáme RANNÍ a končíme VEČERNÍ RUTINOU 


*************************** 

ČTVRTEK 2.7.

Úkol tohoto dne

Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme včera nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.

Mise pro tento den
Proberte boty, tašky, došlou poštu a další věci, které se vrší u vchodu. Nechte jen ty aktuálně nošené, zbytek dejte na své místo. Vstup do vašeho domova byl měl být příjemný a přívětivý, je to to první, co vidíte vy, i každý příchozí.

***************************

PÁTEK 3.7.

Úkoly tohoto dne
Každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.

Pořádek uděláme i v miláčkovi na 4 kolech, vyhoďte z auta všechny odpadky, parkovací lístky a obaly od nanuků a zbytečnosti (ta nemrznoucí směs v kufru ;)), omyjte čelní sklo a masku od hmyzu, dolejte vodu do ostřikovačů. Extra pilní jedinci se můžou vrhnout na čištění interiéru, schnutí čalounění sedaček, koberečků a potahů dětských sedaček jde v tomto počasí jedna báseň a ještě nachytáte bronz.

Mise pro tento den je: pověnujte se pokojovým květinám. Od jarního restartu pokojovek uběhly už více než dva měsíce a je čas zase otřít prach z listů, květiny přihnoji a orosit. Pokud máte nějaké umelé rostliny, vysprchujte je, nečistoty vymejte jemným šampónem a nechte oschnout.

***************************

SOBOTA 4.7.

Den volna pro rodinu, věnujeme se našim blízkým a společným aktivitám.

***************************

NEDĚLE 5.7. 

další den volna, který velí FL věnovat péči o sebe a svého ducha.
Udělejte pro sebe něco hezkého, povznášejícího, odpočinkového a radostného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.