středa 1. července 2015

Den 184. - prázdninová středa

Je STŘEDA, Antiprokrastinační den
Věnujeme se oblasti předsíně a zádveří
Je tu nový měsíc a s ním nový Návyk měsíce - Swish & Swipe

Moji milí, za normálních okolností by byl antiprokrastinační den a my bychom platili složenky, volali zubařům a gynekologům, pouštěli se do dlouho odkládaných nepříjemností, abychom je měli z krku, a kromě toho bychom měli taky první den v oblasti předsíně, zádveří a jídelny, který bychom tentokrát začali otřením a vyleštěním jídelního stolu a židlí, výměnou ubrusu za čistý a umístěním nějaké příjemné letní dekorace na stůl, třeba kytice lučního kvítí.



Dnes ale není normální středa; mnoho z nás má doma školáky v naprostém prázdninovém rauši, který se obvykle dostaví, když se rozdá výzo a taška letí do kouta. Školáci nejspíš rozjařeně prožívají svůj první den prázdnin a celá domácnost může být malinko vykolejená, zvlášť, pokud vás čeká odjezd.

Nepropadejte panice, věnujte se jen dětem a prioritám jako je jejich zabavení, nasycení a ošacení, jen nevynechávejte RANNÍ  a VEČERNÍ RUTINU a až se u vás situace zase trochu uklidní, tak zase naskočte do rychlíku s akuálními úkoly.

Přežijte vedro i děti ve zdraví! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.