středa 20. května 2015

Den 143. - Den pochůzek

Zítra je ČTVRTEK, budeme mít Den pochůzek
Věnujeme se stále oblasti ložnice
Návykem měsíce se stává hýbat se

Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start 

Úkol tohoto dne
Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.
Když si budete celý týden psát seznam míst k oběhnutí, abyste na žádné z nich nezapomněli, bude váš den pochůzek ještě produktivnější. A když si na takový den dopředu zajistíte hlídání ratolestí, z obyčejné pochůzky se stane hotová lázeňská procházka a balzám na nervy! :)

pinterest.com
Mise tohoto dne: zpátky do ložnice. Zkontrolujte potenciální doutnající hotspot, kterým může být váš noční stolek: zasáhněte dřív, než se rozhoří! Věnujte pár minutek porovnání jeho povrchu, nechte na něm jen používané nebo oblíbené věci a aktuální  čtivo, všechno ostatní dejte pryč.
Neberte to jako povinnost, ale velebení, udělá vám to hezčí večer i ráno :)

Tip: Pokud máte zvyk nosit si k posteli veškerou techniku jako telefony, tablety a notesy, pak možná máte na stolku a v jeho okolí klubko hadů z dobíjecích kabelů. Pokud vás to rozčiluje, zkuste systém diskrétně schovaných kabelů v zásuvce stolu jako na fotce - nebudete o ty ocásky zakopávat a ještě se vám bude lépe utírat prach nebo vytírat. Psa nalepte oboustranně lepícím suchým zipem na zadní stranu šuplete a je hotovo.


Den končíme  VEČERNÍ RUTINOU pro klidnější spánek a ráno :)

6 komentářů:

  1. Jéé, Vy také používáte pojem "pes" v tomto smyslu. To jste druhý člověk, první je můj muž, kterému jsem v první chvíli, když tento výraz použil, nerozuměla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Mně to zas naučil můj muž - možná nějaká přízeň? ;)

      Vymazat
  2. Můžu poprosit o tip na oboustranně lepící suchý zip, nemůžu se dogooglit. Děkuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hledejte pod "samolepící suchý zip", třeba tady: http://www.korus-eshop.cz/prumyslove-pasky/suche-zipy/suche-zipy-dual-lock/samolepici-suchy-zip-sj-3550

      v obyč švadlence ho seženete i levněji :)

      Vymazat
  3. Opět skvělý článek...
    Opět se jelo nakupovat o den dřív, dnes by to nevyšlo.
    Ale dnes alespoň vyjde procházka se psem, když už neprší.
    Doma je to "jakštakš.".
    Nejvíc by pomohlo, kdyby si každý uklízel po sobě, teď jsem dva dny vydržela a po nikom nic neodnesla,neuklidila, nezametla, ale upozorňovala - bože, to jsem se namluvila.
    D.

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.