pondělí 6. dubna 2015

Jarní restart - další výzva!

Je po Velikonocích, doufám, že dámy byly řádně omlazeny a pánové byli pořádně zliti (někteří jistě i zlití)! :)

A na mě v tomto období doléhá jarní únava a jizva po císaři zase potvrzuje meteorologickou předpověď, která hlásí výrazné oteplení. To je můj budík, alarm. Je nejvyšší čas, abych se po zimě dala trochu do kupy! Říkám tomu jarní restart a obnáší to několikatýdenní wellness plán, během kterého koukám, abych prokoukla - zevnitř i z venku: trochu detoxikuju, srovnávám acidobazickou rovnováhu v těle, protože to je po zimě překyselené, trochu cvičím a hýbu se, abych dopla všechny letní modely a hlavně nabrala energii a sílu, která mi po zimě vždycky trochu chybí.

A divíte, se, proč to sem tahám? Nebojte, nemám v úmyslu fušovat do řemesla fitness trenérům, výživovým poradcům, kosmetičkám a kadeřnicím - nebudu vás komandovat v tomto ohledu a nebudu sedět na dvou židlích (i když zadek bych na to měla!).
Ale z vlastní zkušenosti vím, že taková úprava životosprávy a péče o tělo vyžaduje více organizace v denním rozvrhu a zároveň i notnou dávku sebemotivace - chce to prostě pořádný plán a nové rutiny! Nechcete přece vyhořet na tom, že vám nezbyde čas na cvičení, nebo pokazíte jídelníček jen proto, že jste si dopředu nezajistili a nepřipravili správné jídlo (a pak jste v devět večer dětem kradli kinderčokoládku), ne? :)

V několik dílech si proto představíme, jak si tuto oblast ošéfovat, aby pro nás byla co nejpříjemnější, nejjednodušší a dobrou organizací se maximalizovaly naše šance na úspěch.


Tak co, přidáte se zítra?


14 komentářů:

  1. Já se přidám a moc se těším. A dokonce se těším, že zase budu podle Vás uklízet. Máme to tu čím dál tím hezčí. :-) Díky za Váš čas! K.

    OdpovědětVymazat
  2. Super, už se těším, na něco takového jsem se zrovna chystala a s Vaším blogem mi to určitě půjde snadno a bude mě to bavit stejně jako úklid, který jsem do doby, než jsem našla Váš blog, nesnášela... A teď uklízím ráda a nikdo nechápe, jak je možný, že jsem se tak změnila ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě strašně moc těší, z takových zpráv mám vždycky obrovskou radost! :)

      Vymazat
  3. Super! Výborný nápad. Přidám se moc ráda ☺. Díky za Vaše nápady a čas.

    OdpovědětVymazat
  4. I já moc děkuji za Vaši motivaci k úklidu doma a teď i v sobě:-) Přidávám se:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já začala zrovna včera budu moc ráda za motivaci!!!!
    Díky moc za stránky, už pár týdnů chodím nakukovat a vracím se čím dál častěji ;),

    OdpovědětVymazat
  6. Super blog!!!!!! Dlouho pokukuji a teď se snažím s malými úpravami na míru o systém úklidu v domovu tak určitě uvítám i úklid v těle a na duši. Jeden blog a najdu tam vše. To je super!!!!! Moc děkuji a těším se.

    OdpovědětVymazat
  7. Už se těším!
    Začala jsem tím, že jsem v rámci debordelizace spíže vyndala sušenky a právě je likviduji :-)

    Ne, vážně - blog je super a díky postupným menším denním úkolům mě to uklízení začalo bavit. Nejen že jsme měli na Velikonoce uklizeno, ale navíc to vlastně ani nebylo tak náročné.

    OdpovědětVymazat
  8. Vaše stránky jsem objevila čistě náhodou a už teď patří mezi mé oblíbené. Po porodu pořebuju jarní detox jako sůl. Moc ráda se k vám přidám.

    OdpovědětVymazat
  9. Jupííí :) Ani nevíš jak mi to příjde vhod! Jsem nová čtenářka Tvých stránek ,jsou super.

    OdpovědětVymazat
  10. Vítám všechny nové, přeji ať se vám daří a děkuju za milé komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  11. tenhle rok taky? Vev

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.