středa 15. dubna 2015

Den 108. - Den pochůzek

Zítra je ČTVRTEK, budeme mít DEN POCHŮZEK
Věnujeme se stále oblasti koupelny
Návyk měsíce dubna: stlát poránu postele

Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start

Úkol tohoto dne

Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.
Když si budete celý týden psát seznam míst k oběhnutí, abyste na žádný z nich nezapomněli, bude váš den pochůzek ještě produktivnější. A když si na takový den dopředu zajistíte hlídání ratolestí, z obyčejné pochůzky se stane hotová lázeňská procházka a balzám na nervy! :)

Mise tohoto dne:
vemte starý vyřazený zubní kartáček a vyčistěte baterie u umyvadla a vany a/nebo sprchového koutu. 5 minut šmrdlání a uvidíte obrovský rozdíl!
Na pomoc si vemte superjemný tekutý písek, nebo jedlou sodu.

Pokud nevíte jak přesně na to, dejte si toto krátké video:

Před spaním nezapomeňte den na VEČERNÍ RUTINU

8 komentářů:

  1. Já dnes budu drhnout lednici, včera se mi nechtělo, když bylo tak pěkně, pracovala jsem venku, ale dnes jedem na nákup- nakupujeme jednou týdně, a tak to musím stihnout nežli pojedeme ať je nákup kam dát a hlavně ať vím, co je potřeba a co ne, takže i seznam až dnes :( .
    Ale co jsem zavedla barevné plastové košíčky je to přehledné a každý má svůj ! (barvu) a v něm svoje ! jogurty, sýry a pod, tak to svoje vidí !!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nákup jednou týdně je ideál! :) Já jdu dneska poprvé zkusit zavážku od Rohlíku, tak jsem zvědavá, jestli dovezou všechno a nebudu muset kvůli jedné položce do obchodu, to bych v pátek navečer opravdu nerada.

      Jo a košíky jsou super, nedám na ně taky dopustit :)

      Vymazat
    2. Nákup jednou týdně je z nouze cnost :) :) - do obchodů je to skoro 10 km ......

      Vymazat
  2. Tak kdybych nebyla v úterý líná a vyčistila jsem filtr. Tak dnes jsem nemusela vypouštět nouzově pračku a čistit filtr. :-) :-) Jojo... K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, flájlejdí mlýny melou :D
      A dobrý? Nestala se nějaká katastrofa?

      Vymazat
    2. Ne, naštěstí se žádná katastrofa nekonala. Jen jsem se zdržela 1 hodinu vypouštěním filtru a novým ždímáním. :-) Příště to udělám hned. :-) Slibuji. :-) :-) K.

      Vymazat
    3. Tak to byla ještě jemná lekce :D Naštěstí! ;)

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.