pátek 17. dubna 2015

Den 109. - Den debordelizace kabelky a auta

Dnes je PÁTEK, máme Den debordelizace kabelky a auta

Věnujeme se oblasti koupelny
Nový Návyk měsíce - Stlát postele 

Den zahájíme ranní rutinou  

Úkoly tohoto dne
Jako každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky, obaly a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.


Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty.


Páteční mise dne: Dnes porovnejte okolí vašeho oblíbeného křesla nebo místa, kde rádi sedáváte a čtete, OVRZ a tak podobně. Takové místo je hotspot, protože vám tam leccos odpadne od ruky, takže si vyměřte 15 minut a hezky váš osobní trůn porovnejte, jak se sluší a patří.
telefonujete, sledujete


Den zakončíme VEČERNÍ RUTINOU

4 komentáře:

  1. vynikajúci úvodný obrázok!!! :)))) som sa pobavila :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se teda vůbec nepobavila, je to smutný :)))))

      Vymazat
    2. Ale jo, víkend je super v tom, že nemusím vstávat, nikoho "honit" aby se převlíkl,nasnídal, učesal... Dětem jsem vysvětlila, že v sobotu a neděli spí maminka do oběda. Pravda, do oběda to není, ale obvykle po vybavení jejich základních potřeb mě často nechají ještě hodinu spát. Mysoza

      Vymazat
    3. Já se o víkendu můžu urvat s J., když usne po O, to je slast! :D

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.