středa 18. března 2015

Den 80. - DEN POCHŮZEK

Zítra je ČTVRTEK, budeme mít DEN POCHŮZEK
Věnujeme se oblasti koupelny a jednoho dalšího pokoje
Pilujeme návyk měsíce - obléknout se ráno od hlavy po paty
 
Den zahájíme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start

Úkol tohoto dne
Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden. 



Mise dne v koupelně: vyměřte si 10 minut a proberte kosmetiku, makeup a parfémy. Pokud jste něco z toho nepoužili déle než rok, pravděpodobně už to překročilo svou životnost, změnila se kvalita, začaly v nich rejdit bakterie a je čas se s tím rozloučit. Pokud jste toto zvládli v rámci Organizační série, pak můžete třeba vyprat štětce a makeupové houbičky a hřebeny a kartáče na vlasy. Část pánů bude mít možná úplné volno (třeba Bruce Willis).

Mise dne v druhém pokoji, který to potřebuje: FL ukládá za úkol opět debordelizovat. Jelikož už se 80 dní točíme kolem debordelizace a mnozí z vás už nemají co vyhazovat, může to být už trochu otravné. Pokud je to i váš případ, nenechte se rozhodit a najděte si nějakou zástupnou činnost, my jsme třeba v dětském šatníku dneska udělali průvan v pyžamkách a zimních věcech a zítra umyjeme dětskou kuchyňku, protože chlapci trochu zapomínají na dřez ;) Možná stihneme i omýt nádobíčko, to je taky důležité, nikdy nevíte, která pohádková bytost se staví na kávu!

Den zakončíme VEČERNÍ RUTINOU

2 komentáře:

  1. To je hezké, už 80 dní se točíme kolem debordelizace, ale u nás je bohužel potřeba ještě dalších 80 dní:-) Ale je hezky, umyla jsem po zimě balkón, odpoledne si na něm dáme kafčo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, mně prvotní debordelizace trvala určitě přes 3 měsíce a dá se říct, že v tomhle směru vlastně není nikdy 100% hotovo, protože stejně pořád přicházejí nové věci, mezitím něco stárne a znehodnocuje se, mění se sezóny, i nároky, na konci vlastně člověk zjistí, že už je ochoten zbavit se i těch věcí, na začátku vyhodit nechtěl a lpěl na nich :D

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.