čtvrtek 19. března 2015

Den 81. - Den debordelizace kabelky a auta

Zítra je PÁTEK, budeme mít Den debordelizace kabelky a auta
Věnujeme se oblasti koupelny a druhé místnosti
Ladíme návyk měsíce - ráno se pěkně obléknout od hlavy po paty

Den začneme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start
 
Úkoly tohoto dne
Jako každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.
maritalglue.com

Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty.
S oteplením nastal čas i na naplánování výměnu zimních pneu za letní. Mluvím o naplánování - na realizaci je ještě zatím čas. Ale do případného výběru nových letních pneumatik a zamluvení vhodného termínu přezutí na později se už můžete pomalu pustit.

Páteční mise dne: dopřejte si malou odměnu a týdenní snažení v zóně koupelny zakončete
koupelí s pořádnou pěnou.

Mise dne v druhé místnosti: pokud je ještě stále co debordelizovat, vyhazujte, vyhazujte a vyhazujte. Pokud jste se už zbavili všech zbytečností, pak odneste všechny pytle do kontejneru, tříděného odpadu, věci na prodej odneste do bazaru nebo zadejte do inzerce, prostě podnikněte konkrétní kroky, aby pytle opustily dům a nepřekážely.

Den zakončete VEČERNÍ RUTINOU

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.