neděle 4. ledna 2015

Den 7. - DEN VOLNA

Stále odpočíváme, nabíráme síly na další týden a věnujeme se sobě, rodině a partnerovi. 

Když vám zbyde chvilka času, připravte si, prosím, office desky s kroužkovou vazbou a pár "U" euroobalů. Nemusí jít hned o šanon se 7cm hřbetem, bohatě postačí tenká složka, kde budete mít pár papírů do začátku. Já mám například v oblibě tyto transparentní.


V následujících dnech vám dodám prázdnou tabulku na vaše zápisy ohledně vykonávání rutin a údržby vaší domácnosti. Budete si zaznamenávat co vám vyhovuje, co naopak vůbec a po několika málo týdnech už bude jasnější, jak bude (nebo by měla) vypadat vaše vlastní rutina.
Pak si budete moct tabulku adaptovat a používat, opakovaně tisknout, nebo zalaminovat a odškrtávat pořád dokola (typy s dobrou pamětí a morálem ji můžou mít někde schovanou a jen se příležitostně podívat, jestli někde něco zásadního neuteklo).



Jako příklad toho, jak se dá po zvládnutí začátků vytvořit a sestavit vlastní vyhovující schéma rutin vycházející z FL, uvádím můj měsíční přehled rutin:




Pro představu ještě přikládám, z čeho vycházím - z tohoto ročního přehledu rutin rozděleného na denní, týdenní, čtvrtletní, pololetní a roční:


Voilá! Konec bordelu v Čechách. No aspoň v naší domácnosti ;)

7 komentářů:

  1. Super!!!!! Budu se držet Vašich tabulek. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. nemáte prosím někde prázdnou tabulku, kterou slibujete v tomto příspěvku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám :)
      https://drive.google.com/file/d/0B9RRY3nHu_hMejZOZ19ocFZLUDg/view?usp=sharing
      https://drive.google.com/file/d/0B9RRY3nHu_hMN1ItQVZLMTVCWlU/view?usp=sharing

      Vymazat
    2. Není vůbec zač, ať se daří :)

      Vymazat
  3. Dobrý den, byla by možná tabulka v editovatelné podobě -např. excel? Díky. :)

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.