úterý 20. ledna 2015

Den 24. - Antiprokrastinační den

Zítra je STŘEDA, budeme mít ANTIPROKRASTINAČNÍ DEN
Věnujeme se stále oblasti ložnice
Návykem měsíce se stává Udržovat dřez čistý

Den zahájíme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start.

Úkol tohoto dne

Středa je ve znamení boje s prokrastinací. Tento den se zabýváme věcmi, které máme sklon odkládat a nechávat zajít daleko, někdy až příliš. Nečekejte až něco pros proprokrastinujete a bude z toho průšvih nebo ostuda, vyřiďte to, zprovoďte to ze světa a pusťte z hlavy vyřízením. Například:


  • úřední záležitosti, pokuty, upomínky
  • vracení půjčených knih a věcí
  • objednání k lékaři
  • nejrůznější reporty, vyúčtování
  • telefonáty, do kterých se nám už dlouho nechce 


Mise v ložnici bude zítra krátká (ve spojení se středou se hned nabízí dvojsmysl ;)). Vemte prachovku a otřete vršky dveří a zárubní, případně lišty obložení kolem postele, máte-li, a když už jste tak vysoko, otřete garnýž, určitě se tam taky najde trochu prachu. To je všechno, říkala jsem, že to bude krátké :)


Proto se můžete vrhnout ještě na Fly Spot Allert a tím je šuplík s rukavicemi, šálami a čepicemi. Zima už dorazila, co nosíte, to nosíte a pravděpodobně to máte v permanenci a po ruce někde v předsíni u dveří a co ten zbytek? Budete někdy nosit šálu, která vám k ničemu nepasuje nebo kouše? Nebo něco jako čepice s mickeymousíma ušima, vtipný dárek, ale budete ji někdy nosit? Představte si, jak bude slušet nějakému bezdomovci a zahřeje vás i jeho, když takovou věc odnesete do nejbližšího kontejneru s charitou! (Přikládám seznam míst s kontejnery, abyste neměli výmluvu ;)).

Nezdržte se tříděním dlouho, 10 minut a šmitec.


Udržujeme čistý prázdný dřez a den zakončíme VEČERNÍ RUTINOU

2 komentáře:

  1. Začala jsem včera a musím přiznat, že mě to zatím baví. Blog je perfektní, krásně napsáno.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, budu se snažit udržet motivaci vás všech :)
    Ať se daří a baví Vás to dál! :)

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.