středa 21. ledna 2015

Den 25. - Den pochůzek

Zítra je ČTVRTEK, budeme mít DEN POCHŮZEK
Věnujeme se stále oblasti ložnice
Návykem měsíce se stává Udržovat dřez čistý

Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start


Úkol tohoto dne

Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.
Když si budete celý týden psát seznam míst k oběhnutí, abyste na žádný z nich nezapomněli, bude váš den pochůzek ještě produktivnější. A když si na takový den dopředu zajistíte hlídání ratolestí, z obyčejné pochůzky se stane hotová lázeňská procházka a balzám na nervy! :)

Mise tohoto dne: zpátky do ložnice! Zkontrolujte potenciální doutnající hotspot, kterým může být váš noční stolek: zasáhněte, než se rozhoří! Trochu srovnejte jeho povrch, nechte na něm jen používané oblíbené věci a aktuální  čtivo, všechno ostatní dejte pryč.
Neberte to jako povinnost, ale velebení, udělá vám to hezčí večer i ráno :)

Vedle kterého (stolku) byste chtěli usínat a procitat? ;)

Začátečníci, nezapomínejte na pravidelnou denní 15minutovku debordelizace, ať se vám postupně uvolňuje prostor, všechno pak půjde líp!

Udržujeme čistý prázdný dřez a den zakončíme jako vždy VEČERNÍ RUTINOU

2 komentáře:

  1. Fí jsem nadšená a moc děkuju za tento blog. Zatím se snažím udržet aspoň normální pořádek a jedu pomalinku, ale než nastoupím zpět do práce, chci to mít zmáknuté. Takže moc děkuju a opravdu jsi mě nakopla. Leonty

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leontýnko, věřím, že se ti to povede! A souhlasím, s fungujícím systémem si určitě ušetříš spoustu stresu po návratu do práce.
    Ať se ti daří a nadšení vydrží! :)

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.