neděle 1. prosince 2019

TD Diář 2020 - SOUTĚŽ!



Diáře a náplně mám naskladněné, už čekám jen na poslední: fakturu z výroby, abych mohla na eshopu doplnit ceny k jednotlivým (zatím neviditelným) položkám a aktualizovat je.
Bohužel to neuspíším odhadem z kalkulací, protože se zakázka vyvíjela úplně jinak než kalkulace předpokládala, abych to řekla kulantně. A neuspíším to ani přenášením nervozity a stresů na další lidi. Věřím, že zítra už fakturu dostanu, anžto šlo o nejzazší termín a nasázení čísel už bude otázkou chvilky.

Vám všem, kteří jste to vydrželi až sem se za to letošní prodlení upřímně omlouvám a za odměnu vás srdečně zvu do losovací soutěže!

Jak už jsem avizovala dřív, letos se nám nabídka trochu rozšířila o další typ vazby a desek, takže i výhry jsou pestřejší, prosím, čtěte - 5 z vás má možnost vybrat si diář z následných variant:

TD Diář Kotvy Amaretto v plné výbavě 
4kroužkové desky z ekokůže, měsíční a týdenní kalendárium, organizační listy, lamino karty, rozdělovníky, kapsa na zip, samolepky a popisovač.

TD Diář v deskách dle výběru (níže) s drátěnou vazbou a výbavou "Máma": 
měsíční kalendárium se vším, co k němu náleží (titulní zalaminovaná strana s ročním přehledem, měsíční titulní strana - dashboard s přehledem měsíce, jmeninami a dalšími údaji, strankou na poznámky, měsíčními přehledy na dvoustranu), 32stránkovou přílohou s oganizačními listy, 9 lamino kartami (týdenní přehledy, plánování menu, inventarizace mrazáku, nákupní seznam, úklidové rutiny s checklisty, finanční přehledy), zalaminovanými rozdělovníky, dále průhledným závěsným obalem "U" a samolepkami. 



Do soutěže se mohou zapojit všichni, i ti, kteří si již v průběhu zítřka objednají na eshopu, už to nebudeme protahovat, v případě výhry - pokud si ji nebude chtít schovat pro někoho k Ježíšku - bude celá částka dobropisována a vrácena na účet, takhle pěkně jsem to k radosti paní účetní vymyslela :)

A jaké jsou podmínky? 

1. Soutěž je pouze pro fanoušky a followery Terapie domova a to na Instagramu a Facebooku (bude kontrolováno).  
2. Soutěžní příspěvek olajkujte (buď na IG nebo FB) a připište o který diář či  variantu desek máte zájem a který motiv chcete na lícovou stranu. Výběr možností máte níže.
Soutěž začíná okamžikem zvěřejnění a nasdílení a končí ve čtvrtek 5.12. ve 21.00 h, pětice vítězných jmen bude vyhlášena druhý den.
3. Zúčastnit se mohou všichni soutěžící s adresou na území ČR a Slovenska, zahraniční mohou také, ale pod podmínkou sdílení zvýšených přepravních nákladů. 
Účastníci mohou hlasovat na IG i FB, ale vždy jen jednou na jedné platformě. Duplicitní příspěvky se nebudou počítat.


DESKY K TD DIÁŘI S drátěnou vazbou
Které to jsou, jak se jmenují a proč?


Desky 1 -  MARSEILLE 

Rozhodně nemají evokovat kostku marseillského mýdla a haldy bílých límečků a manžet k předeprání! :D 
Mně připomínají okna, ano okna. Zatímco Pařížané moc velcí mičurinové nejsou a na jejich parapetech a balkonovém zábradlí jsou jen jednoduché oleandry, olivovníky a bylinky, v Marseille se  nádherné dřevené lamelové rolety a okenice pyšní pestrými truhlíky a květináčky s krásným aranžmá. Tak jako na proužkovém dekoru vlevo. 
Druhou stranu desek zase zdobí hvězdičky v kolečku, které připomínají lampionové řetězy, další nezbytnou součást balkonového posezení při nachovém soumraku. Doufám, že na vás desky budou přenášet tu jižanskou pohodu i při plánování!



Desky 2 - BISTROT

Už jsem hlásila, že jim snad budu říkat mamahotel, ale bistrot lépe vystihuje atmosféru útulných bister s károvanými nařasenými závěsy na mosazných tyčkách do půli oken a puntíkatými utěrkami a hrnky. A stejně tak evokuje vzpomínky na nejednu maminčinu nebo babiččinu kuchyňku.



Desky 3 - PAŘÍŽ

I když na tu Paříž trochu hudruju a někdy mi připomíná spíš Balkán, spoustu věcí na ní samozřejmě miluju. Třeba tu Eiffelovku, na kterou sice nemám nikdy čas, ale baví mě, jak vykukuje nad těma plechovýma střechama, terasama, anténama a komínama. Ráno "mlčí", ale večer ožívá a září a paří (promítá kužely světla na oblohu). Není proto divu, že v tomto vzoru nevidím ani tak lístečky, kytičky, nebo úplet, ale právě Eiffelovky.  :D



Desky 4 - ORIENT

To dekor těhle desek nás přenáší ještě dál - jde o mozaiku, která je typická pro obklady a dlažbu, vitráže, výplety paravanů nebo tapety nejen v zemích Orientu. Na deskách je doplněn velkým puntíkem a oba vzory jsou ve zlatavém pískovém odstínu.



Desky 5 - KONFETY/ZIMNÍ

Desky s motivem konfet budou působit pořád vesele a optimisticky a doplněny o zimní "zklidněný" motiv jsou nejen dobrým kandidátem na obracení desek podle sezóny, ale i na zřízení "vánočního sešitu" pro organizaci vánoc, anebo i jiných událostí, třeba velikonoc, narozenin atd. Určitě nedoprodané zásoby dám cca koncem ledna do samostatného prodeje za tímto účelem.



Tak. Budu se těšit na vaši účast a příspěvky a držím palce!

Fi ♥

P.S.: Rekapitulace pro jistotu
Kalendárium jsme si představili v tomto dílu
Organizační listy v tomto dílu

3 komentáře:

  1. Dobrý den/ ahoj. Vypadají všechny desky nádherně. Chci se Vás/tebe zeptat. Asi už to bylo někde psáno, bude možné tuto drátěnou vazbu otevírat? A dále se chci zeptat,zda jsem z textu pochopila správně, že tento diář bude mít jen měsíční přehledy, týdenní tam nebudou? Mockrát děkuji za odpověď a přeji poklidný adventní čas 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, (klidně tykání) :) Děkuji za velmi dobrý dotaz. Ještě to na eshopu zdůrazním v popiscích, aby to bylo jasné.
      Tento diář je ve všech směrech odlehčená verze TD Diáře především pro ženy, které nechtějí investovat tolik peněz do drahého diáře v drahých deskách a výbavou, kterou navíc nevyužijí na 100 %. Typicky třeba maminka na rodičáku nebo žena, která má takové zaměstnání, které nevyžaduje používání diáře na schůzky a plánování času po hodinách.
      Proto má tato verze měsíční kalendárium.
      Celoroční týdenní lze dokoupit samostatně a zkombinovat třeba s otevírací plastovou vazbou (bude taky v nabídce), která ale zase nepojme celý objem najednou, je jen asi do 130 listů, TD Diář má vyšší gramáž papíru a navíc rozdělovníky, plastové desky, bylo by to tedy příliš natěsno a s obsahem by se špatně otáčelo. Doporučuji proto nosit ve vazbě třeba jen následující kvartál (to oastně ale doporučuju vždycky, pokud možno, čistě kvůli váze diáře....).

      Celkově však plastovou otevírací vazbu doporučuji spíš na "lehkou verzi" s měsíčním kalendáriem.

      Drátěná vazba otvírací není. Na druhou stranu gramáž papíru, lamino karty i rozdělovníky snesou prostříhnutí a přestěhování jinam do jiné části diáře, při výraznějším přeorganizovávání bych raději volila copycentrum, kde to celé rozevřou a znovu svážou asi za 30 korun, což mi přijde ok, pokud to není dvakrát do měsíce :D.

      Kovaným plánovačům, kteří potřebují celoroční komplet kalendárium a otvírací vazbu bych doporučila klasiku, v případě TD teda klasický TD Diář.

      Měj se moc hezky a taky přeji krásný Advent!

      Fi

      Vymazat
  2. Hezký večer,

    Náplň kompletní na nový rok do diáře krásného šedého s kotvičkami mi již v pořádku dorazila a moc děkuji za veškerou práci a úsilí, kterou tvorbě diáře věnujete. Trošičku mě mrzí, že letos v úvodní straně chybí motiv kotev, který mě velice motivuje a opravdu vaše stránky a diář se staly mou záchrannou kotvou ⚓. Tak po tomto motivu je mi trochu smutno, brala jsem ho jako ústřední motiv a smysl. Tak snad třeba příští rok se poštěstí a nějakým způsobem kotvička bude zase zakomponovaná...
    Ještě jednou děkuji a mějte krásný předvánoční čas,
    Katka

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.