neděle 3. března 2019

Soutěž s IveKol

V týdnu jsme si představili první utěrku od firmy IveKol - Annumárii, a rovnou si zasoutěžili o jeden kus


Dnes startuji další soutěž - hned o tři typy utěrek této firmy!




PATRÍCIA
Patrícia je kus! Měří 60 x 50 cm a má svěží zelenou barvu a manžestrovou vazbu, která svými úhlednými proužky připomíná čerstvě posekaný trávník.


Díky těmto proužkům na rubové straně můžete povrch účinně a zároveň jemně drhnout a otočením na lícovou stranou zase stírat vlhkost. Je totiž taky pěkná násoska, která dokáže absorbovat až osminásobek své váhy. Velkorysá plocha ji nominuje mezi nejlepší podlahové hadry, vhodné na všechny typy podlah, od masivu, korku až po laminát.
Skvělá je i na jiné velké hladké plochy - například okna, zrcadla, keramické obklady.
Vnitřek sprchového koutu nebo obklad nad vanou osprchnete, přejedete Patrícií složenou na 4x, přeložíte na druhou stranu a vytřete do sucha a lesku.
Patrícia je skvělá i na rychlé setření Labutího jezera po večerním koupání dětí a na závěr večerního úklidu po vaření a naložení myčky s ní vytřete ten těžce zkoušený pruh podlahy kolem linky - a máte pořád čisto.

Patrícia má ještě dvě příbuzné: mladší sestru Violu a neteř Pamelu.

VIOLA
Má velikost 60x40 cm a má oboustranně proužkovou smíšenou vazbu, pročež je vhodná k čištění a leštění namokro i nasucho.



Díky své velikosti s ní můžete pracovat na velkých plochách v kuchyni i koupelně. Viola absorbuje vodu a tuk, v kuchyni s ní proto dobře očistíte a vyleštíte celou linku odshora dolů: dvířka skříněk i  spotřebiče, a to zcela nezávisle na materiálu ze kterého jsou, použít ji můžete na masiv, nerez i lamino nebo fólii, zcela bez obav z poškrábání.

V koupelně bude Viola stejně dobře pečovat o povrch nábytku a zároveň s ní umyjete vanu a umyvadla v rámci denní údržby Swish & Swipe: nejprve lehce postříkáte umyvadlo i vanu, potom nasucho přeleštíte baterie a všechny další chromované nebo nerez prvky, potom setřete prach z desky umyvadlové skříňky a na závěr povrch umyvadla a vany. Utěrka Viola sebere veškerou vlhkost a především mikroskopickou špínu jako je tuk z kosmetických přípravků i kožní tuk a bakterie.
Bez použití agresivních prostředků.

Přichází další zelená kráska:

PAMELA
Velikost 30 x 30 cm.


Až bude možnost, objednejte si rovnou dvě, protože vaši muži si ji oblíbí taky! Nejen proto, že její povrch je z rubové strany pruhovaný tak, že připomíná trávník připravený pro MS ve fotbale; Pamela těmito proužky ze směsi nylonu a bavlny poslouží při údržbě jízdních kol a motorek a při čištění interiéru aut.
Mně se osvědčila při čištění ohmataného středového panelu, čalounění autosedaček (i sedačky v obýváku) a u přeleštění  chromovaných prvků na zadních dveřích u dětí. S úspěchem jsem ji použila i na čištění věčně opatlaného okolí počítače a u vysloužilého notebooku jsem si troufla i na klávesnici. Utěrka jednotlivá tlačítka očistila od typických otisků prstů (tuk, pot) a písmena zůstala v pořádku. 
Tato utěrka celkem spolehlivě nahradí použití jednorázových čistících ubrousků napuštěných chemií!

A to není vše. Pamela dobře sekunduje Viole i Patrícii a dokáže dobře odstranit nánosy na skleněných dveřích sprchových koutů a zástěnách u vany. Proužkovanou stranou naruší a odstraní nános tuku a špíny, druhou stranou povrch vyleští.

Výrobce dále deklaruje, že Pamela dokáže rozleštit i nepěkné mapy od silně chlorované vody, která dělá mapy na vodovodních bateriích. S tímto problémem se naštěstí nepotýkám, tak toto jsem osobně nevyzkoušela - ale můžete vy!

Všechny tři představené utěrky jdou totiž do další soutěže se značkou IveKol.

Jaké podmínky mám tentokrát?


1) soutěž je pro fanoušky FB stránky
2) lajkněte na ní tento nasdílený příspěvek 
3) do komentářů pod příspěvkem napište jméno utěrky, která vás zaujala nejvíc. Při troše štěstí se za pár dní stanete její novou majitelkou!



Ve čtvrtek 7.3. po 20.00h vylosuji tři výherce ze seznamu účastníků a jejich jména budou zveřejněna druhý den v dopoledních hodinách. 
Jako vždy přeji příjemnou zábavu a hodně štěstí!
Fi


1 komentář:

  1. Dobrý den,zaujala mě nabídka si zasoutěžit.nejvíce mě zaujala utěrka Patricia.přeju hezké dny,Helena.

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.