sobota 24. prosince 2016

Radostné Vánoce

Milé strážkyně a strážci domácích krbů, přeji vám, aby dnešní den a celé vánoční svátky byly naplněny radostí, legrací a pohodou. Aby vašim dětem a nejbližším zářily oči radostí, všem všechno šmakovalo, nikomu nezaskočilo, všechno pěkně klaplo a vy jste si mohli právem vychutnávat plody vašeho nasazení během předvánočních příprav.

Nezapomeňte ani v těchto dnech na návyk měsíce prosince a myslete i na sebe...

Radostné Vánoce!

Fi ♥

8 komentářů:

  1. Fi, moc a moc díky a nádherné Vánoce! Tvé rady beru za své:o)...Inka

    OdpovědětVymazat
  2. Fi přeji krásné a pohodové svátky hodně radosti štěstí zdraví a lásky. Ať se i nadále daří. Moc díky za nádherný diář a úžasnou práci zde na blogu.
    S láskou a úctou Lucie S.

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji veselé a klidné vánoce vám i celé rodině, milá Fi, děkuji za vše, jsem velkou fanynkou vašeho blogu i vaší práce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já zase fanynkou té Vaší! :) ♥ Kde bych bez Vás byla.. ;)
      Děkuji a mějte se taky krásně! :)

      Vymazat
  4. Aj Vám krásne a pokojné sviatky
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. A ode me to same prani Tobe a rodine 😉 A diky, za to, co tady delas! Urcite je obcas narocne to vse nadseni do toho dostat a udrzet to, sice sleduji blog chvili, ale urcite hned tak neprestanu 😊 a od 1.1.2017 se pridam k misim atd atd! Tesim se! A diky za uzasny diar, diky za to co tu tvoris, diky za vlozenou energii, do tohoto projektu, snad se ti to nalezitym zpusobem vraci zpet! 😉 Tak plno tvurci energie do noveho roku, at jsi spokojena a naplnena, tim co tu pro nas delas. 😉 Jeste jednou diky....

    OdpovědětVymazat
  6. Všem vám moc děkuji za milá přání a vzkazy!
    Vánoce a hlavně těch pár dní volna jsem si moc užila a odpočinula si.
    Doufám, že i vy jste si svátky náležitě vychutnali (a ještě vychutnáváte) a že vás čeká veselý Silvestr a povedený vstup do dalšího roku!
    Ještě jednou díky a těším se na další společnou práci :)

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.