středa 30. listopadu 2016

Info k distribuci TD Diáře 2017

Milé ženy a muži,
 
srdečně Vám všem děkuji za obrovskou trpělivost při čekání na naskladnění TD Diářů nebo příslušenství, které jste si objednali v předprodeji. Opravdu si toho moc vážím!
Konečně nastal okamžik, kdy Vaši objednávku nyní můžete zaplatit (na účet, který Vám byl zaslán mailem v automatické odpovědi eshopu) a expedice bude započata. (Pokud jste již zaplatili, považujte samozřejmě tuto výzvu za bezpředmětnou :))

Ještě jednou moc děkuji za Vaši trpělivost a pochopení, které jste projevili při čekání na tuto chvíli!
Určitě to pro Vás nebylo lehké, ale vězte, že ani pro mě, o tiskařích nemluvě. TD Diář se skládá z několika částí, pročež každá z nich prochází jinou technologií tisku nebo závěrečné úpravy a v nich je prostor pro chyby (proto po loňské zkušenosti a poznání, že jde o proces nevyzpytatelný do poslední chvíle, jsem žádala, abyste své objednávky zatím neplatili). 
 
To poslední, co bych chtěla je, aby se Vám do ruky dostal méně než perfektní produkt, tak mi to čekání odpusťte.
 
Doufám, že až budete diář držet ve svých rukou, budete spokojeni a zapomenete na příkoří  ;) 

Moc díky a přeji Vám všem krásné adventní dny.

Fi ♥

PS: Přikládám kreslenou "skoro úplně selfie" (protože tak štíhlá ani vlasatá teda nejsem), která jinak úplně vystihuje situaci. Ale i tak mě to baví, díky! :)


25 komentářů:

  1. Tak to jsem netušila že nemám platit :-) platila jsem už před 10ti dny a bylo mi divné co se děje :-/ chápu ale že to není jednoduché a moooooc se těším . Hlavně jsem takový "zkušební vzorek" pro dcery které také zvažují nákup. Mohu se zeptat kdy mohu diář zhruba očekávat ? Díky a přeji pohodový advent a krásné svátky :-) Kábrtová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, začátkem příštího týdne :)
      Já to příště budu opakovat a komunikovat více kanály, hodně plateb přišlo dřív.
      Děkuju, mám radost, že se tak těšíte. Doufám, že se Vám diář bude líbit! :)
      Krásný a pohodový advent i Vám!
      Fi

      Vymazat
  2. Dobry den, mozem sa spytat na slovensku verziu? Kedy ocakavate jej sfinalizovanie? Dakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovenská verze přijde až koncem týdne, klidně pošlete objednávku a do poznámky napište SK verze, už budu vědět, bude to rychlejší ;) Já vám pak pošlu podklady. Cena je 41 euro s dopravou, jestli si dobře pamatuju, upřesním a promítnu do faktury. Díky moc :)

      Vymazat
  3. Ahoj Fi, já stále vidím u kalendária na příští rok na cestě, tudíž jsem zatím neobjednala. Mám to chápat, že už můžu? :-) Díky Erika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, už je možno, jen dochází zpevňovací kroužky, tak buď je neobjednávejte, anebo to bude vyexpedované až po znovunaskladnění (koncem příštího týdne, předběžně). V průběhu dne změním dostupnost u produktů, aby to bylo jasnější.

      Díky moc! Fi

      Vymazat
  4. Pane bóže, už je to tady, těším se jak malé děcko! Dostanu diář od manži pod stromeček...už aby to bylo, jdu platit! Díky, Fi!!! Nejradši bych Vám dala pusu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jako by se stalo a mlaskla! :)
      Přeji hodně radosti pod stromečkem a hodně spokojenosti! A děkuji za objednávku, vám všem!

      Vymazat
  5. Dobrý den, nově jsem objevila Vaše stránky a vlastně všechno tohle a je to něco, co už dlouho potřebuji. Chtěla bych se do toho pustit a samozřejmě hned pořádně a moc bych chtěla diář, je ještě možné si koupit, když jsem neměla žádnou předobjednávku?
    Děkuji moc za odpověď a přeji krásné adventní dny všem :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den,

    u objednávky na mém účtu není záznam o odeslání. Znamená to, že nebyl odeslán?
    Objednávka 2016807.
    S přáním hezkých dnů
    Lenka Schabská

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý večer, platila jsem již někdy v polovině listopadu a zjevně nejsem v první várce. Což mi dost vadí, prakticky mi došla trpělivost. Vůbec mi paní neodepisuje, nereaguje na zprávy. Jak to mám nyní řešit? Petra Roubalová

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, taky už mi dochází trpělivost. Diář jsem zaplatila 30.11., myslím že od 9.11. jsem ho měla předobjednaný a stále nic...
    Kdybych tohle věděla, dávno bych už měla jiný. Nehledě na to, že už takhle mi to připadalo na diář docela pozdě, většinou nový potřebuju již o září... No jsem zklamaná už celkově z TD...z tohoto přístupu...Jitka Gotzová

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, můžu se zeptat, co je na tom diaři tak skvělého, že ho všechny musíte mít? Dát 880 Kč za diář to je dle mého fakt šílenost - i když má možná nějaké vychytávky. Za ty peníze se dá pořídit hodně věcí, ale abych je investovala do diaře tak to fakt né.
    Vím, že jsou i dražší, ale to je tak pro manažery či lidi, které musí reprezentovat nebo mají tolik peněz, že jim je jedno co z penězi udělají, ale ty zase takovéto blogy nečtou. Takže co je na něm tak skvělého, že po něm tak blázníte a takové hříšné peníze platíte. Nevím, k čemu mi bude diař, v práci, kde budu mít napsáno - dnes musíš udělat pondělní rutynu. Nevím jak vy, ale já se prostě z práce nemužu sebrat a odejít gruntovat byt, protože to mám na dnešek v diaři naplánováno. No a mám ještě jednu otázku - tak zvládáte pondělní úklid - koukala jsem co vše se má v pondělí udělat a prostě pracojící člověk, který pracuji 8 hod denně + cesta + nejde z práce odejít přesně po 8 hodinách to prostě nezvládá. Tento manulál není dle mého pro pracující lidi. Prostě nejde naplánovat který den co děláte protože v práci alespoň tam, kde pracuji prostě nejde odejít po 8 hodinách, když je práce nebo rozdělaný projekt, který se musí dodělat. Takže občas je člověk v práci i 9 hod a pak už nějaké ukízení prostě jde stranou
    Dík za odpověď Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si objednala jen náplň, desky mám, to si extra kupovat nebudu. Možná nakonec poprosím o storno i té druhé objednávky a náplň si udělám sama na míru mým potřebám (nevyužiju třeba listy spojené s dětmi). Kalendárium seženu u nás v papírnictví za 100 korun na celý rok.

      Jinak co se týče úklidu, tak ten zvládám, mám svobodné povolání (spisovatelka), takže si organizuju podle sebe. Ale chápu, pro pracujícího člověka je to nesmysl dělat velký úklid v pondělí.

      Vymazat
    2. Já třeba zjišťuji, že pokud si něco naplánuji, tak to nestíhám a vždy mi do toho něco přijde. Diář mám právě z papírnictví - týdení a přijde mi tak akorát a stál mě cco do 100Kč. Právě mě zarazila ta ceno 880 Kč. Můžu se zeptat, kolik stály desky?
      L.

      Vymazat
    3. Ty moje, co k mám doma, tak i s nedatovanou náplní 170 korun,je to umělá kůže, mají chlopeň na vizitky a poutko na tužku. Každý rok si do nich jen dokupuji datované kalendárium za stovku ve stejném papírnictví, kde jsem koupila desky, takže tam sedí (mám 6 kroužků).

      Vymazat
    4. A mám ještě mám organizér se 4 kroužky-ten jsem dostala k narozeninám, je to A5 a stál 210 korun, taky je z umělé kůže. Používám ho jako zápisník na všechno možné.

      Vymazat
  11. Zdravím Vás Fi,

    dnes mi přišel první balíček s kalendáriem. Už jen oslovení na balíčku mě dostalo a pak to krásné pečlivé zabalení. No, jsem prostě nadšená :)
    Z negativních komentářů si nic nedělejte - kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, kritizovat je velice jednoduché. To, co děláte, by většina z nás nedokázala vůbec.
    Naopak si myslím, že je to pro mnoho "báječných žen" přínosné, pomocné a minimálně velmi inspirativní :)

    Velice děkuji Fi.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak čekání nakonec stálo za to. Diář je božííí!!!!!
    Jsem moc ráda, že jsem nakonec vydržela, i když bych příště moc uvítala dostupnost třeba od října. Ale je mi jasné,že to není jednoduché.
    Každopádně Fidorko, jste šikulka a vy co jste se ještě nedočkali, tak vydržte, opravdu to za to stojí. Jitka Gotzová

    OdpovědětVymazat
  13. Tak fajn, diář je opravdu skvělej, nelituju ani ceny, ani čekání na něj....jen mi prostě nefunguje guma u popisovače...nebo jako ona funguje, ale než vygumuju jedno slovo, trvá to věčnost, nedovedu si představit takto gumovat celé stránky každý týden :-( Nápad skvělej, jen....Nebo dělám něco blbě? Nebo jak to budete řešit vy ostatní? Poradí mi někdo? Dík předem Blanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný problém, gumuji pár slov věčnost, nehledě na to, že jsem vygumovala první týden a gumu už nemám :( takže docela zásadní problém. Zkusila jsem od Pilotu gumovací tužku, ta jde smazat prstem, ale nechá se s tím pracovat. Jinak celý diář je úžasný, už při rozbalování jsem byla nadšená, perfektně propracovaný, klobouk dolu. Linda

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.