neděle 23. října 2016

Připraveni na seznámení?

AHOJ!

Že je "ahoj" vodácký pozdrav, ví snad všichni, určitě už i novomanželka (v podání Libušky Šafránkové) v komedii Svatební cesta na Jiljí! :)
A teď už vidíte, že jsem si tento pozdrav nevybrala náhodou.


Netajím se tím, že zimu a plískanice nemám ráda. A nemám je ráda natolik, že jsem se rozhodla už v době, kdy bylo léto v plném proudu a slunce ještě vysoko na obloze, přenést letní a přímořské motivy a kus té pohody i do nově chystané edice TD Diáře.

Pro hlavní motiv na deskách jsem letos vybrala kotvičky, symbol jistoty a bezpečí vyplývající z jejich funkce; slouží nejen k ukotvení lodi v přístavu, ale chrání ji i na otevřené vodě v nepříznivých podmínkách, kdy kotva zpomaluje rychlost lodi hnanou silným větrem a spodními proudy, udržuje ji přídí proti větru a vlnám tak, aby nedošlo k potopení.
Ta symbolika a paralela s organizačním diářem (a řízením živelné lodi - rodiny) mě naprosto nadchla a bylo rozhodnuto.

Při výběru barev jsem se řídila vaším přáním z loňska. Řada z vás dychtila po růžové. Máte růžovou! Je pořádně žvýkačková, ale stále ještě v jemném tónu a v kombinaci se šedým provedením vnitřku (změna oproti loňské černé) vypadá diář úplně skvostně a elegantně, sladce, ale bez infantilní evokace.
Druhou barevnou variantou je letos šedá. Proč jsem z celé pestrobarevné palety sáhla zrovna po ní? Vypadá totiž prvotřídně - a to v pravém slova smyslu! Nakombinovala jsem ji s broušenou ekokůží, která je na omak velmi příjemná, úplně semiš jak myš, dovnitř použila o tón světlejší odstín šedé (už v tradiční hladké variantě, stejně jako u "růžových kotev") a výsledek je jedním slovem luxusní, klasa!

Novinky už mám pěkně nafocené a zdokumentované, a než se dotisknou všechny části vnitřní náplně a dorazí příslušenství, představím vám je. Nejen těm, kteří TD Diář 2017 očekáváte, ale zejména těm z vás, kteří už jej máte, používáte a stojíte před volbou kalendária na příští rok. Tím proto začnu přednostně a blíže představím již zítra.

Tak zatím....
AHOJ!

:)

13 komentářů:

  1. krasne,dilema ktory si vybrat...

    OdpovědětVymazat
  2. Uz se nemuzu dockat, seda moje jasna volba !! ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, už se nemůžu dočkat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Šedá je moje oblíbená barva, ale TD diář malinový je u mně vždy top. Používám jej hodně a zapisuji si do něj úplně všechno, konečně nemusím mít x sešitů na různé záležitosti. Super je, že si do něj koupím na příští rok jenom nový vnitřek a oblíbený diář mi bude sloužit doufám ještě dlooouho.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja bych potřebovala náplň, ale ten loňský kalendář mi moc nevyhovoval

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli půjde koupit i design 2016 - puntíky s vnitřkem r.2017?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, kdybyste měla náhodou zájem, prodala bych Vám design 2016 s puntíky (nepoužívám jej).

      Vymazat
    2. Dobrý den, napište mi prosím na e-mail kolarovaj2@seznam.cz. Děkuji :)

      Vymazat
  7. Děkuji za skvělý nápad na nový design! :-) Myslela jsem, že růžová je moje jasná volba, ale teď prostě nevím... :-D Lucie P.

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímá mne zda vnitřní vybavení diáře bude dostupné jen v novém designu? Nebo pro ty, které už mají svůj diář z loňské série zůstane k dispozici i výplň hodící se k prvnímu vydání diáře? Jiný motiv mi nevadí, ale barevnost bych uvítala k diáři zakoupeném na rok 2016.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, objevila jsem Vás úplně náhodně. Hledale jsem jen nějaký nový diař a našla jsem dokonalost samou.. Jste úžasná a diař taky.. Miluji pořádek a řád. Ale docela často jsem zapomínala na sebe. Teď s Vaší pomocí, vím jak to správně organizovat, aby zbyl i čas na mě.. Děkuji a moc se těším až bude diař v prodeji. Měj te se Bára

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.