pondělí 31. srpna 2015

FlyLady na týden 31.8. - 6.9.

Pozor, achtung, uwaga! :)

Moje milé přítelkyně a přátelé,

od dnešního dne najdete přehled s aktuálními úkoly pro daný týden na fungl novém webu terapiedomova.cz.

K této změně mě motivoval fakt, že příspěvků s úkoly už se za třičtvrtě roku existence blogu nakumulovalo tolik, že jejich množství už začalo být matoucí pro mnohé nové i stávající followery úkolů FlyLady.
Rozhodla jsem se proto odteď publikovat seznam týdenních úkolů, spolu s Návykem měsíce, na novém webu, kde je pohodlně najdete hned na první kliknutí.

Blog pak bude sloužit spíše nepravidelným příspěvkům a novinkám.

Doufám, že změna bude jen k lepšímu, že se si na nový formát brzy zvyknete a zachováte mi přízeň!


P.S.: Prosím o shovívavost a nahlášení v případě nějakých technických šotků, na které byste mohli při prohlížení narazit.
Zároveň ocením i jakékoli tipy na zlepšení a dotažení k dokonalosti, aby web sloužil k oboustranné plné spokojenosti :) Díky!


Fi

EDIT 6.9.: tak okolnosti tomu chtějí nakonec jinak a proto budu zveřejňovat týdenní mise nadále i na blogu, aby byly dostupné i těm z vás, jejichž mobilní prohlížeče nepodporují HTML5 :)

7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Vaše stránky se mi moc líbí a chodím se sem inspirovat. Nejvíce mi vyhovuje, pokud jsou úkoly na celý týden. Moc Vám fandím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za zprávu! :)
      Ráda slyším, že Vám týdenní přehled vyhovuje, protože mně se tato frekvence o prázdninách osvědčila natolik, že bych u ní ráda zůstala i nadále.
      Kromě toho mě ovlivnila i další zpětná vazba od jiné čtenářky, ze které vyplynulo, že si můžete týdenní úkoly dopředu rozložit podle svých možností, adaptovat je na svůj pracovní režim atd. - a to se mi zdá jako velmi dobrý vedlejší efekt! :)

      Vymazat
  3. Asi vas to uz taky napadlo, ale me by se libilo, kdyby sly nejak snadno dohledat takove ty shrnujici, vysvetlujici clanky, ty ktere si clovek chce sem tam pripomenout, kde nejsou ukoly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano! Právě tyhle články dost zapadaly na blogu a zaslouží si čestné místo na webu! :)
      Budou brzy a hlavně přibydou nové :)

      Vymazat
  4. Já vám chci moc poděkovat za záslužnou činnost! Nesnášim uklízení,ale miluju pořádek. Blbá kombinace. Váš blog mi moc pomáhá a baví me ho číst. Díky a hodně zdaru a hlavně nepřestávejte. Jinak přestanu uklízet:-). Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřestávám! To bych si nemohla vzít na triko ;)
      Těší mě, že se blog líbí!

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.