úterý 19. května 2015

Přípravný speciál před dovolenou

Blíží se nám konec školního roku a s ním i čas prázdnin a dovolených, jupííí!!!

Aby všechno klaplo bezvadně, nic nás nezaskočilo, nestresovalo a neposlalo dovolenou do kopru, musíme být dostatečně dopředu připraveni a vybaveni - patroni cestovatelů sv.Kryštof nebo archanděl Rafael budou mít v sezóně takovou honičku, že není radno se na ně spoléhat, aspoň ne úplně ve všem ;)


Je úterý, den plánování, pokud ještě nemáte vybranou dovolenou, zasněte se a pak naplánujte váš ideální způsob rekreace a pobytu, destinaci a způsob dopravy, prostě směle spřádejte dovolenkové plány, dolaďte je v příštích dnech s rodinou nebo přáteli a počkejte na chystaný speciál, který vás provede všemi etapami příprav na cestu, vč. itinerářů a balících a kontrolních checklistů.

Začínáme v pondělí 25.5.

Aloha! :)



7 komentářů:

  1. Už se moc těším na další speciál. Tenhle blog je skvělý a moc mi pomáhá. Sleduji ho každý den. Moc děkuji Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Jupí jou. To je bezva nápad! Těším se! Mysoza

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad, díky, připomnělo mi to blížící se školu v přírodě (letos dvě děti) a chybějící oblečení (mnohé kluci sdílí a v požadovaném počtu nemají ani dohromady, natož zvlášť ;););)) a navíc ještě podpis na všem. Pamatuju si na loňský rok, kdy mě příprava trvala do 1 v noci (jedny tepláky jedny kraťase jsem musela ještě i ušít) a někdy okolo 12 jsem si říkala, jak to bude příští rok, kdy pojedou dva a jak za 4 roky, kdy se na švp sejdou najednou tři!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ŠVP! A pro 3 děti! Ty jo :)
      Taky nás to v budoucnu čeká, uf uf... zabalit ho ještě zvládnu, ale nevím, jak ho pustím na dva týdny pryč :D

      Vymazat
    2. U nás jezdí jen na jeden týden, po - pá, takže se nesmírně těší, jejich školní "hymnu" na švp mi tu pějí už pomalu od vánoc (jedou v červnu ;))

      Vymazat
    3. Jo tak na 5 dní je (snad) vypustím ;) To je tak na pořádnou dámskou jízdu, den na obnovu sil, den na přerovnání pokojíku a vyřízení věcí venku a je zas pátek, to se dá :)

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.