čtvrtek 23. dubna 2015

Den 116. - Den debordelizace kabelky a auta


Zítra je PÁTEK, máme Den debordelizace kabelky a auta

Věnujeme se oblasti ložnice
Návyk měsíce - Stlát postele 

Den zahájíme ranní rutinou  

Úkoly tohoto dne
Jako každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky, obaly a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.


Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty. Škrabku na okna, smetáček na sníh, rozmrazovací sprej a sněhové řetězy můžeme dát na půl roku jinam a do ostřikovačů doplnit letní směs, huráááááá!


Páteční mise dne: Poslední den v ložnici provětráme pelech. Kdy jste naposled obrátili matraci a vyvětrali polštáře? Otáčení matrace prodlouží její životnost a předejdete proleženým ďolíkům. Dělejte to ve dvou, matrace může být těžká a můžete smést nějaké obrazy nebo předměty nebo si dokonce hnout se zády, takže opatrně.
Polštáře naklepejte a nechte vyvětrat na vzduchu, pokud máte sušičku, nechte je projet na osvěžovací 15minutový cyklus s voňavým papírkem, polštáře budou krásně nadýchané a voňavé a bude se vám krásně uléhat a spát :) 


Den zakončíme VEČERNÍ RUTINOU

2 komentáře:

  1. Skvelý nápad s tou sušičkou, hoc to robím s oblečením, nenapadlo mi to.
    Zajtra sa teda dostanú na rad aj vankúše, vykážem aspoň nejakú "činnosť" ;) Orange

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.