čtvrtek 12. března 2015

Den 74. - Den debordelizace KABELKY A AUTA

Zítra je PÁTEK, budeme mít Den debordelizace KABELKY A AUTA
Věnujeme se oblasti kuchyně
Nový Návyk měsíce - oblékat se ráno hezky od hlavy k patě (nepobíhat v noční košili nebo vytahaných teplákách!)

Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start.

Úkoly tohoto dne
Každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.


Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, parkovací lístky, zapomenuté svršky. Snažte se mít ve voze co nejméně volně položených předmětů, nepodceňujte jejich riziko v případě nehody. Co můžete, ukládejte do kufru.
Můžete rovnou doplnit vodu do ostřikovačů, dotankovat a .... kdy jste naposled zkoukli hladinu oleje?
Ženy, pokud to necháváte na protějšku, pak vězte, že i muži mají nárok prokrastinovat nebo v návalu pracovních povinností zapomínat, nespoléhejte se na to, že mají vše pod kontrolou a v bezvadném pořádku. Je lepší se jednou "blbě" zeptat nebo se zbytečně podívat na vlastní oči, než zůstat s dětmi za zády v odstavném pruhu a překvapeně zírat na rozsvícenou kontrolku, která teda rozhodně nesymbolizuje zalévání muškátů ;)
Poslední misí dne tohoto týdne v oblasti kuchyně je omytí dvířek u skříněk kuchyňské linky.
Odolejte nutkání začít vyndavat obsah skříněk a reorganizovat jej. Soustřeďte se na jednu věc a tou je omytí povrchu dvířek od otisků prstů, mikrokapek oleje atd.
Přihlédněte k materiálu dvířek, ať ho v zápalu neponičíte nebo nepoškrábete, to by byla škoda!

Nezapomínáme na čistý prázdný dřez a  VEČERNÍ RUTINU

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.