čtvrtek 12. února 2015

Jak překonat akutní KOPR

Pokud se probudíte do rána jako je to dnešní, cítíte se asi tak plni energie, jako by bylo 5 odpoledne a zasmušilý charakter výhledu z okna s tímto pocitem plně koresponduje, pak se může lehce dostavit KOPR.

Zákeřnost KOPRu spočívá v tom, že pokud mu podlehneme, nebo mu dokonce podléháme pravidelně, může ovlivnit celý sled následujících procesů a vrátit se tam, kde nám nebylo úplně dobře - k chaosu a stagnaci. Dopad podlehnutí KOPRu lze přirovnat ke vdechnutí větrníku s vídeňskou kávou po 6 týdnech redukční diety a cvičení.
Aby proto vaši domácnost a váš život neohrozil chaotický jo-jo efekt, musíte svoji mysl zase naladit do produktivnějšího nastavení.
A protože v tom nejste sami a já sama občas zaháním KOPR do kouta, podělím se o jeden prostředek. Pokud patříte mezi lidi, kteří milují práci a dokáží se na ni dívat celé hodiny, mohlo by se vám to i líbit. Asi budete překvapeni, protože se jedná o prostředek prokrastinačního charakteru, ale já tomu říkám "pozitivní prokrastinace":  

podívejte se, jak to jde jiným! :)









Tak. Jak vidíte, nejste v tom sami, ani za velkou louží se záchod neumyje sám, prádlo se samo nesloží a neodkráčí do skříně, batolata "pomáhají" úplně stejně jako ta naše, je to všude stejné!

Takže log out, volume doprava a teď to jdeme pofackovat my. Šup do toho, půl je hotovo! ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.