čtvrtek 19. února 2015

Den 54. - Den debordelizace kabelky a auta

Zítra je PÁTEK, budeme mít Den debordelizace kabelky a auta
Věnujeme se oblasti koupelny a dětského pokoje
Pilujeme návyk měsíce - 15 minut debordelizace denně

Den začneme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start
 
Úkoly tohoto dne
Jako každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.


Čistku uděláme i v našem miláčkovi - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty.

Páteční mise dne v koupelně: tak teď se podržte; FL po nás chce, abychom si dnes v naší napíglované koupelně udělali lázeňský večírek se vším všudy - koupel s pěnou, něco pěkného na čtení nebo do ouška, sklenku dobrého nápoje nebo hrnek dobrého čaje, že prý si to zasloužíme!
Přeji to ze srdce všem, kdo budou moci doporučení FlyLady následovat. I můj večer bude určitě o četbě, ale bezpečně vím, že v roli posluchače nebudu já ;)


Mise dne v dětském pokoji: dopřejte si s dětmi nějaký výjimečný společný zážitek. Nechte je vzhůru o něco déle, zahrajte si spolu nějakou hru, podívejte se na oblíbený film nebo si čtěte oblíbenou knihu.  Nemusí to trvat hodiny, jde jen o společnou hezkou chvíli.
Tak tento bod se mi už bude dnes plnit snáz :)

Den zakončete VEČERNÍ RUTINOU

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.