středa 28. ledna 2015

Den 32. - Den pochůzek

Zítra je ČTVRTEK, budeme mít DEN POCHŮZEK
Jsme v oblasti obýváku
Návykem měsíce se stává Udržovat dřez čistý

Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start


Úkol tohoto dne

Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.
Když si budete celý týden psát seznam míst k oběhnutí, abyste na žádné z nich nezapomněli, bude váš den pochůzek ještě produktivnější a hlavně zjistíte, že se časem váš seznam krátí, to je na tom to nejlepší.

Mise tohoto dne v obýváku:
Napravo, nalevo nebudu mít klid
Dokud ty chomáče tu budem mít
....
Na kolena na kolena na kolena 
na kolena jé jé jé ...

Tušíte? Ano, budeme vysávat důkladně po koutech celého obýváku. Zajeďte všude, kam se vejde ten nejužší štěrbinový nástavec, ideálně odtahujte co odtáhnout můžete, nezapomeňte na místa pod i za sedačkou, skříňkami, topením, na svazky kabelů třeba za televizí nebo PC, pokud máte olištovanou podlahu, tak i hrany, tam se taky usazuje prach, každá kočka by mohla vyprávět ;)


TIP: Pokud u vás hrozí vysátí nějakých malých avšak důležitých komponentů z nejrůznějších stavebnic z pod sedačky atd., obětujte jednu silonovou punčochu a natáhněte ji přes ústí nástavce, prostě taková stará dobrá spolehlivá ochrana, která zabrání maléru.

Začátečníci, nezapomínejte na pravidelnou denní 15minutovku debordelizace, ať se vám postupně uvolňuje prostor, všechno pak půjde líp! 

Udržujeme čistý prázdný dřez a den zakončíme jako vždy VEČERNÍ RUTINOU

4 komentáře:

  1. Tyto stránky jsem objevila před 10 dny a jsem nadšená.Děkuji autorce.Je úžasné ráno vstát a najít krásně čistý dřez a díky každodenní 15 minutovce nacházet prostor a zbavovat se zbytečnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to čtu moc ráda, že se daří! :) Díky za zprávu, ať to klape dál!!!

      Vymazat
  2. a mě teda dalo vysávání zabrat! jsou holt prostory (za sedačou například), kam se už fakt špatně dostanu :) ale je tu teď krásně...
    Kima

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.