čtvrtek 29. ledna 2015

Den 33. - Den debordelizace kabelky a auta

Zítra je PÁTEK, budeme mít Den debordelizace kabelky a auta
Jsme v oblasti obýváku
Návykem měsíce se stalo Udržování vyleštěného dřezu


Den začneme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start
 
Úkoly tohoto dne
Jako každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.

Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty. Počasí přeje i vyluxování a vyklepání koberečků a ceny benzínu zase přejí dotankování plné nádrže.
Blíží se prý mrazzzzzzy, dolejeme nemrznoucí kapalinu do ostřikovačů a bylo by dobré mít v pohotovosti dobrou škrabku, ať si pak nepomáháme nějakou tou věrnostní nebo dokonce platební kartou.
Pokud vám náhodou zamrzá zámek u auta, podívejte se po rozmrazovacím spreji a mějte připravený i ten. Těsnění u dveří aut zase udělá dobře, když jej přejedete olejem k tomu určeným (prodává se asi za 60 kč v hobbymarketech, na pumpách trochu dráž). Nenechte se zaskočit a otrávit ničím!

Mise pro tento den v obýváku: FlyLady na dnešek doporučuje korunovat váš poslední den v zóně obýváku pugetem čerstvých květin. Ha! České domácnosti předběhly USA a vedou 1:0, howgh!




Náhradní úkol vám vymýšlet nebudu, dejte si nohy nahoru a vychutnávejte si volno :)

Pokud začínáte, nezapomeňte na pravidelnou 15minutovku debordelizace v kterékoli části vašeho bytu.

Den zakončete VEČERNÍ RUTINOU

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.