neděle 18. ledna 2015

Den 22. - POŽEHNÁNÍ DOMOVU - pondělní úklid

Začínáme 4. týden s FlyLady a vítám všechny nové příchozí!
Když jsem před třemi dny zakládala facebookový účet, dělala jsem tak ve víře, že tím usnadním přístup k denním příspěvkům několika - řekněme 10, 15 - fanouškům. Jsem v příjemném šoku, že o 72 hodin později vítám celých 111 fandů stránky Terapie domova! :) Z vašeho zájmu se upřímně těším.

Pokud jste noví a chcete následovat denní úkoly, vězte, že nemusíte nic dohánět a napracovávat, prostě začněte od zítřka s následujícími úkoly. Pokud je váš domov ve stavu chaosu, pak postupně začněte nejprve s denními rutinami, očistou dřezu podle návodu zde, důkladnou debordelizací a vyvarujte se začátečnických chyb. Teprve poté se vám časem mnohem snáz najede na plnění denních úkolů. Nechtějte všechno hned. Dopřejte si čas a nepřepalte začátek!

Zítra je PONDĚLÍ, máme pravidelný větší pondělní úklid  (Weekly Home Blessing)
Věnujeme se oblasti ložnice
Pokračujeme v návyku měsíce, kterým je Udržování čistého dřezu


Den zahájíme ranní rutinou pro úspěšný start
 
Úkoly tohoto dne

  • Vyměňte povlečení
  • Vyluxujte všechny podlahy
  • Utřete prach
  • Vytřete podlahy
  • Vyleštěte zrcadla a dveře vč. klik
  • Vyhodťe starý tisk a katalogy
  • Vysypte všechny odpadkové koše

Mise tohoto dne v oblasti ložnice: dnes strávíme 15 minut pod postelí. Vytáhněte vše, co jste pod ní (nebo do jejího úložného prostoru) nashromáždili. Vyhoďte vše, co tam nepatří. 15 minut možná nebude stačit, ale nevadí, nepřetahujte, přeberte co stihnete v daném časovém limitu. Pokud tam nic nemáte, pak z pod postele vyluxujte všechny chomáčky, které se tam stihly namnožit od doby, kdy jste tam luxovali naposled.

Udržujte váš dřez čistý a den zakončete VEČERNÍ RUTINOU


Nováčci, přečtěte si, prosím, dodatek k Pondělnímu velkému úklidu na konci tohoto příspěvku.
 

Krásný nový týden! 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.