sobota 14. března 2020

Aktuální info k vašim zásilkám přes Zásilkovnu


V těchto dnech, zejména po výprodeji máme hodně zásilek v logistické síti Zásilkovny - mezi nimi možná i Váš balíček -  a tak se  nabízí otázka, jak se ke svým objednávkám dostanete, příp. kdy a kam budou doručeny.

Zatím ještě stále čekáme na konkrétní výstupy z jednání vedení Zásilkovny s Ministerstvem obchodu a průmyslu, ale z prvního předběžného vyjádření generální ředitelky Zásilkovny Simony Kijonkové vyplývá, že by výdejní místa mohla být zahrnuta do výjimek z vládního nařízení (za specifických podmínek, jako např. výdej přes okénko, bez kumulace zákazníků na prodejně, s vyloučením manipulace s hotovostí atd.). 

Předpokládám, že v příštích hodinách budeme vědět ještě více a budu vás moct informovat konkrétně, ale zdá se, že doručování na většinu výdejních míst možné bude, Zásilkovna svoji činnost nebude muset utlumovat a zůstane tak nadále nejoblíbenější (a nejlevnější) variantou doručování pro eshop TD.


Přeji vám klidný víkend, pevné nervy a pevné zdraví! ♥

Situaci můžete i sami sledovat zde na blogu Zásilkovny.

UPDATE 16.3.
I provozovnách ve kterých je zakázán maloobchodní prodej je nadále zachována možnost výdeje zásilek zakoupených na Internetu. Ministerstvo průmyslu a obchodu již výše uvedenou výjimku a zachování provozu výdejen potvrdilo. 

I dnešní kontrola stavu podaných zásilek tomu odpovídá. VŠECHNY zásilky podané v pátek byly dnes úspěšně doručeny nebo jsou aspoň připraveny k vydání na otevřených pobočkách, s výjimkou jedné jediné, která má ještě stále status "na cestě".
Ostatní zásilky tak budou dnes podány  a vy můžete bez obav nadále volit Zásilkovnu.

Příjemný večer,
Fi
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.