pátek 25. května 2018

GDPR a rozesílka denních misí

"Zákony platí pro všechny", povídá mi vždycky náš spádový městský strážník (když mi dává pokutu za stěrač a poslouchá můj argument, že jako rezident v této lokalitě potřebuji parkovat i když není kde, za cenu, že stojím jedním kolem na chodníku, protože auto si do podpaždí - ani nikam jinam - nestrčím, bo se mi tam nevejde).


A dnes 25.5. vstoupil v platnost další neústupný a přísný zákon pro všechny, který se dotýká i provozu Terapie domova, potažmo rozesílání denních misí emailem. Pokud vám ojediněle nedorazí email, může to mít vždycky hned několik příčin, ale pokud vám moje liebesbriefy přestaly chodit úplně, a to shodou okolností právě od 25. května, kdy vstupuje v platnost toto velmi přísné nařízení z Evropského parlamentu, může za tím být právě (chvályhodná) snaha regulovat zneužívání osobních údajů a spamování uživatelů nesmyslnými maily a komerčními nabídkami všeho druhu, ze kterých se prakticky nedalo vyvléknout.
Pokud vám tedy maily chodit přestaly, je to pravděpodobně proto, že od vás nemám přijaté podmínky zpracování osobních údajů (= všichni followeři přihlášení před 22.4.2018) a museli jste proto být z rozesílací databáze vyřazeni.

Nic však není ztraceno, pokud máte stále zájem o rozesílku denních misí, běžte na domovskou stránku www.terapiedomova.cz a k odběru se jednoduše přihlašte znovu. Přihlášením automaticky přijímáte podmínky OOÚ a už to bude legislativně v cajku. 

Prakticky se pro vás dál nic nemění, emaily jsou stále zdarma, vaše emailová adresa nadále bude sloužit pouze k účelu rozesílání misí jako doposud, je stále v bezpečí, není sdílena s třetími stranami atd. 


Klientská zóna
S ohledem na moje technické nadání a celkovou šikovnost nelze vyloučit, že jsem při práci s databázemi třeba omylem vyfiltrovala i některé stávající členy Klientské zóny (týká se pouze majitelek TD Diáře 2018); proto pokud byste měli potíže s přístupem k souborům, resp. hlásilo vám to najednou neexistující účet, tak prosím pošlete novu registraci, kterou vám obratem schválím. 

Za případné nepříjemnosti se omlouvám.

EU zdar-nazdar! A krásné jarní dny! ♥

Fi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.