úterý 19. ledna 2016

Dotisk TD Diáře - info

Zdravím a mávám a přináším informace všem, kdo netrpělivě vyhlížejí dotisk TD Diáře.

Nesmírně mě potěšilo, když se rozebral první náklad (hurá, někdo si cení mojí práce a nápadu a podruhé hurá, že jeho realizaci nebudu splácet ještě v roce 2018!) a přišly první dotazy na dotisk (...no f***ing way...mission impossible...toť moje první myšlénky). 
Ale dotazy přibývaly, stejně jako poptávka po jiném designu desek (jak se někomu nemohly nelíbit plástve? :)), a tak jsem ještě nad sváteční kachýnkou mobilizovala zbytky sil, které mi ještě po té první vlně zůstaly, a po novém roce jsem vyšla na jahody v lednu. Doslova.

Tak jsem totiž pracovně pojmenovala nový design desek TD Diáře. Je tmavě červený a zdobí ho stříbrné tečky, reprezentující pecičky. Ty sice nejsou zlaté, jak by se na jahody patřilo, to tady opravdu trochu nehraje, ale berte to tak, že jsou zmrzlé, když je ten leden ;) No upřímně řečeno, diář  se měl jmenovat spíš Maliny v lednu, ale co už ;)
Původně jsem chtěla stříbrné prošití po obvodu, ale u vzorku působilo rušivě, stejně jako bílé, lepší se ukázala být nit tón v tónu.

Rozdělovníky diáře nebudou tentokrát šedomodré jako u první edice, ale temně šedé (je přece leden, topná sezóna, a k té uhlí patří! ;)) a popisky a samolepky na rozdělovníky jsou rovněž červené, s bílým fontem.

Vnitřní výbava a náplň diáře zůstává stejná jako u první edice, s drobnými opravami (ach, ti hasiči!). Stejná je i cena.


Výroba finišuje, pokud vše půjde podle plánu, bude diář k dispozici koncem příštího týdne. Po minulé zkušenosti však nezpřístupním eshop dříve, než budu mít jistotu, že je vše v pořádku a netlačím ani na jeden z výrobních článků, protože tak vzniká prostor pro zbytečné chyby.



Takže zůstaňte naladěni, je to v procesu!
Pokud máte zájem o nezávaznou rezervaci, napište mail na info@terapiedomova.cz, do předmětu zprávy napište "rezervace" a jeden kousek vám podržím. Těsně před naskladněním vás pak přednostně vyzvu k vytvoření objednávky přes eshop.

Mějte se moc krásně!

Fi


46 komentářů:

  1. Ach jo, asi si budu muset přisednout ruce. Protože tenhle design se mi vážně moc líbí, jenže peníze jaksi nejsou :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je ale krásný!! Teď mě asi skoro mrzí, že už mám tu první verzi. Červená je nádherná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se přidávám, že i nový vzhled je úžasný, nicméně mne ta první verze natolik uspokojila, že mne vůbec nemrzí, že ji mám. Zatím jsem tedy nové listy nezkoušela proděrovávat, dosud jsem to řešila A5 eurokapsami, do kterých listy vkládám. Spíš mám problém s tím, že mám tendenci buď obsah přeplňovat, nebo nevím, ale stále se mi listy vytrhávají. Možná bych se v dotisku příslušentství u těch měsíčních i týdenních kalendářních listů přimlouvala k o něco pevnějšímu papíru. Ovšem zatím stále trpělivě podlepuji. :-) Kasamon

      Vymazat
    2. Mo, ty papíry mají už takhle celkem vysokou gramáž, kdyby byla vyšší, tak by byl diář zas o něco těžší a hlavně dražší, to už si ani neumím představit.
      Stává se ti to jen u některých listů? Třeba u těch vrchních? Nebo nějak plošně u všech?
      No podlepovací kroužky určitě pomůžou, je jich 500 v jednom balení, tak to by mohlo stačit ;)

      PS: mám radost, že jsi spokojená s první verzí, já ji miluju - no ale co bys čekala od člověka, kterej má i kočku šedivomodrou, že ;)

      Vymazat
  3. Ten je taky moc hezký! Jsem spokojená ale i s první verzí :-) Prostě se povedly oba dva!!! Holky akorát nemáte tip jak přesně proděravit nově vytištěné listy? Máte nějakou speciální děrovačku? Mám to vždycky křivě :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám s tím děrováním trošku problém.

      Vymazat
    2. Děrování se zdá být složité, ale není. Mám na to fígl, nafotím, je to hračka, uvidíte :)

      Vymazat
    3. Dobrý den, kdy se můžeme těšit na nafocení toho proděravění? :))

      Vymazat
  4. Zdravím, Fi, tento diář je také kouzelný, jen se chci zeptat, zda bude i k sehnání původní verze, děkuji a pohodový den, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jich už jen pár kousků, které syslím pro zájemce, kteří ho rezervovali už v prosinci. Ale myslím, že se najde někdo, kdo by rád měnil, v čemž není problém, samolepky i rozdělovníky půjdou dokoupit, takže je to jen věcí dohody, třeba Morgainne o pár komentů výš si dělá zálusk na červený.... ;)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. No to sice ano, červený by se mi moc líbil (ale ten s plátvemi se mi taky líbí, je úžasně elegantní). Už bych ho ale neměnila, protože už ho používám. Listy kalendária už některé popsané a ty zalaminované po pár odlakováních na okrajích modré, takže bych se ho ani neodvážila nabídnout dál :-)

      Vymazat
    4. Markéto, ještě to platí? Mám netknuté plástve ;)

      Vymazat
    5. Já bych brala netknute plástve prosím! :-)

      Vymazat
    6. Prosim, prosim, nabizite nekdo ten sedomodry s plastvem? Miluju vcelicky a splnim, cokoliv si budete za nej prat..ten cerveny koupim dvema kamaradkam, ty maji rady jahudky i maliny :)). Dekuju, Lia

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  5. Já bych se ještě chtěla zeptat, zda bude možné koupit i jednotlivé části diáře. Že bych si třeba koupila aspoň ty krásně červené desky, vnitřek pořešila nějak provizorně a třeba na příští rok už originál střeva... To bych snad finančně zvládla :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, desky i náplň půjdou tentokrát koupit samostatně.
    A rovnou přidám info, že naskladním i pár setů náplně s děrováním pro šestikroužkovou mechaniku (majitelky Filofaxů) a pár doplňků jako závěsné kapsy, samolepky, sponky, lepítka a washi pásky. Vzala jsem pár kousků od všeho na zkoušku, tak uvidíme.
    Jen netuším, jestli to naskladním najednou s diářem, protože to je teprve na cestě, takže kvůli ušetření na poštovném to bude lepší pak kupovat najednou, s tím, že si lze diář zarezervovat dopředu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě malou děrovačku a zpevňovací transparentní kroužky na některé listy :)

      Vymazat
    2. Tak to je velmi milá zpráva :-). Budu to sledovat :-)

      Vymazat
    3. Tak to je super, Fi, hlásím se o ty kroužky :-)... ;-), děkujeme! Kasamon

      Vymazat
    4. No, tak to je fakt BOŽÍ!!!!! Těším se na všechen doplňkový sortiment:-). Juchůůů:-). Už jsem strašně nedočkavá, každý den sleduju blog i web :-).

      Vymazat
  7. Tak ten je fakt... fakt krásný. Jana.

    OdpovědětVymazat
  8. Fi, malinkaty detail u záložky menu - nuz patri napravo ostrim k talíři a vidlicka nalevo - pardon musela jsem - vystudovana hotelovka mno. Jinak pecka. Mate bludistaka za Vasi snahu a napad. Mne se diar moc líbí. Zdravim a jen tak dal. EVIC

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu rozumím, i když od školy už uběhlo 22 let a v oboru jsem nezůstala, 4 roky praxe po nóbl hotelech mi zůstaly pod kůží. Dodnes upím při návštěvě restaurací nad těma současnýma praktikama a manýrama :))) Takže zrcadlově otočený příbor doslova píchá do očí, to ano. Ale tentokrát to byl záměr, fakt! Protože jak je to rodinný diář, tak takhle (ne)uspořádané prostírání naprosto koresponduje se stolničením v dětském podání :)
      U druhé edice jsem obrázek raději otočila zpátky, vůbec mě nenapadlo, že by se to vlastně mohlo dostat k někomu od fochu a působit osypky ;))))
      Ale jinak moc děkuju za vzkaz a pochvalu!
      Fi

      Vymazat
  9. Tak ten je naprosto luxusni :)) tesim se extremne :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ten je krásnej! Plástve mě nechaly vcelku chladnou, ale u tohohle lituju té finanční krize.

    OdpovědětVymazat
  11. Jeee, ten je uzasny! Naznacuju tady horem dolem, ze ten cerveny autopilot s puntikama je nadherny! Vysledek? Dcera: no jo, moc pekny, ale uz mas dva (keca, ten druhy ma jinou funkci) / manzel: a ze bych ti na ten tvuj cerny udelal fixem bile puntiky?
    Oni me tu vubec nechapou, rarasi :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám plástve a asi bych raději jahody :))) Jsou netknuté, než jsem se k tomu dostala, prolétlo info o červené, tak jej šetřím... kdyby náhodou někdo, napište, třeba se domluvíme ;) Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych menila, pokud se mi povede jahudky včas objednat :)

      Vymazat
    2. Kateřino, můžete s nimi počítat, jste v rezervacích. Všichni kdo zatím napsali, s nimi mohou počítat.

      Vymazat
    3. Paráda, díky za info :)

      Vymazat
    4. Katko, moje nabídka platí ;) Můžeme si napsat detaily emailem? Ozvěte se, prosím na d(zavináč)nielka.cz. Díky!

      Vymazat
  13. Ja bych strasne moc stala o sedivy s plastem. Pokud nabizite nekdo, rada odkoupim, treba i pouzity. Potrebne prislusenstvi si pak dokoupim. Email: leanh@aviette.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jsem si článku všimla až dnes, ale moc se mi líbí nový design, je nádherný!!! Po prvním diáři jsem pokukovala, ale nehodil se mi barevně. Tento je dokonalý, snad jsem také stihla rezervaci včas :)). L.

    OdpovědětVymazat
  15. Si přijdu jako feťák!Několikrát denně kontroluju mail,blog,facebook,jestli už diáře náhodou nejsou...Ještě chvíli a bude se mi o diáři i zdát...

    OdpovědětVymazat
  16. Kdyby měl ještě někdo zájem o výměnu pláství (nabízím) za puntíky (poptávám), tak se ozvěte! Diář otevřen jen párkrát, než jsem se dozvěděla o dotisku...
    jaska.25(zavinac)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Práve objednaný, veľmi sa teším Petra :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý den, prodám diář jahody v zimě i s náplní, používaný týden.
    Bohužel mi diář nevyhovuje :-( jistě po něm některá toužíte.
    604994449

    OdpovědětVymazat
  19. Nenabízí nekdo ten šedý?
    Terin.c(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.