pátek 11. září 2015

Můj báječný parťák - MailChimp

Ano, Terapie domova má nového pomocníka. Bohužel, nejde o našeho kocoura, který jinak okolí PC okupuje velmi rád a pomáhá restartovat, měnit velikost obrazovky a lovit kurzor, ale o šimpanze MailChimpa. A je skvělý!

Každé ráno si bez remcání a nároku na banán přivstane, a přesně v pět hodin středoevropského času doručuje emaily dle mých pokynů.
Jsou to denní mise v textovém formátu a vy je tak hned s ranním kuropěním můžete najít ve své poště. Pokud tedy chcete.
Co pro to musíte udělat?
Jděte na terapiedomova.cz, najeďte do zápatí stránky a tam někde přesně uprostřed vyplňte vaši žádost s emailem a klikněte na "odebírat". To je vše!

Tímto okamžikem se dostane vaše adresa na šimpanzův rozesílací seznam a jedete v tom s dalšími odběrateli denních misí FlyLady.

Na doživotní věrnost si nehrajeme. Stejně lehce, jako se na seznam dostanete, se zase dostanete pryč: v tomto případě klikněte v zápatí jakéhokoli doručeného emailu na větičku unsubscribe from this list, opičák vás vyškrtne červeným tlustým fixem ze svého seznamu a začne vás s okamžitou platností okázale ignorovat :)

MailChimp je samosebou diskrétní a korektní a vaše adresy nevyzvoní třetí straně, tím si tedy buďte jisti! Ale pozor, má velmi dobrý přehled o tom, kolik procent odběratelů doručované emaily skutečně otevře a za tepla mi svoje poznatky předává. Nedělá to však proto, že by byl bonzák, ale proto, abych mohla po čase lépe vyhodnotit, zda má smysl tuto službu dále držet při životě ;) Prostě zákon nabídka-poptávka! :)

U-u-a-a! (hezký den)

7 komentářů:

  1. Tak jsem se zaregistrovala, protože ten nový blog mi můj telefon nechce načíst. A jelikož nejsem technicky zdatný typ, tak musím čekat na manžela až si udělá čas a tomu mému mobilu domluví. Jestli to teda půjde. Tak doufám, že přes seznam se mi bude dát maily číst. Protože nejspíš můj mobil není tak chytrý, jak se na začátku tvářil a některé úkony prostě bojkotuje. Takže zítra ráno za svítání žhavím net, drahá paní. Uklízení zdar :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jazminko, to by bylo skvělé, kdyby manžel tomu ne úplně chystrému mobilu domluvil, nicméně obávám se, že to nepůjde, ale necháme se překvapit ;) Každopádně musí "umět" HTML5.
      Do té doby klidně choďte dál na tento blog, protože tady to pojede z tohoto důvodu ve stejném režimu i nadále.
      Ale odebírání misí do zálohy není vůbec od věci, ať se opičák nenudí! :)

      Zdar, nazdar ;)

      Vymazat
  2. Od soboty mi chodí maily od opičáka. Je to bomba! Opravdu moc děkuji za další vylepšení. Jen kdybych dokázala vždy doma uklidit, to co mám. Ještě mám rezervy :) Moc zdravím Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost, že je to další vylepšení :)
      A rezervy máme všichni, i já, jsme prostě lidi ;) Hlavně když se něco dělá a děje! :)

      Vymazat
  3. Ahoj Fi,
    je možné, že mi nepřišel mail od opičáka? A musím pochválim mého muže, něco udělal s mým telefonem a už mi zobrazí i nový blog, jen mu to chviličku trvá, než to načte. Ale pochroupe to a za pár vteřim můžu číst. Přesto ty maily jsou takové "donucovací" pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to psala na víc místech - maily fungují 100%, jen je třeba kontrolovat i podsložky v emailu - spamy, koš, junk, komerční sdělení, promo akce, atd., atd. Někde bude ;)
      P.S.: muž je šikovný :)

      Vymazat
  4. Funguje ještě opičák? Také bych chtěla od něj dostávat emaily, ale nemohu to nikde najít :(

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.