pátek 19. června 2015

Den 172. - debordelizace kabelky a auta

Je PÁTEK, máme Den debordelizace kabelky a auta
Věnujeme se oblasti koupelny a druhé místnosti
Ladíme návyk měsíce:  správný pitný režim

Den začneme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start
 
Úkoly tohoto dne
Jako každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.

maritalglue.com
Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty.

Páteční mise dne: pokud máte v koupelně pomocné schůdky nebo stupínek pro malé děti, podívejte se, jestli nejsou ošlapané a zaprášené a napravte to.
Potom si dopřejte malou odměnu a týdenní snažení v zóně koupelny zakončete koupelí s pořádnou pěnou a kochejte se :) (ve skutečnosti FL chce, abychom se dali do pucu taky my a na místo 3 minutové sprchy v letu si dopřáli trochu hloubkovější péči ;)).

Den zakončete VEČERNÍ RUTINOU

5 komentářů:

  1. Páááni jooo! Mít tak hezky uspořádanou kabelku jako na orázku... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak tady mám taky rezervu, řekněme, že mám lepší a horší dny ;)

      Vymazat
  2. Doporučuji vyzkoušet koupel v půl kile až kile soli :-) (podle velikosti vany a množství vody). Celé tělo jako dětská prdýlka, údajně to vytahuje toxiny, ale i kdyby ne, tak fakt velmi příjemné, osvěžující a naprosto za pár kč. Neb postačí obyč. kuchyňská za 5kč kg. Samozřejmě mořská bude lepší, nebo nějaká jiná, ale i tahle stačí. Mysoza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, po koupeli v Mrtvém moři jsem vždycky jak znovuzrozená, i když žádnými kožními neduhy netrpím (ťuk ťuk) a teď vím proč - takže toxiny to vytahuje...no, zkusím, kdyby to bylo ještě v kombinaci se sírou, bahnem a sluncem, může to být total eretz israel..no skoro :)

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.