pondělí 1. června 2015

Den 155. - Den plánování

Zítra je ÚTERÝ, budeme mít den plánování a oddychu
Věnujeme se oblasti vchodu, zádveří, předsíně a jídelny
Zkoušíme nový Návyk měsíce, kterým je dostatečný pitný režim

Den zahájíme ranní rutinou pro úspěšný start

Úkol tohoto dne
v úterý se vždy věnujeme především plánování.
Týkat se bude:
  • plánování jídel k uvaření na příští dny
  • plánování aktivit s rodinou nebo přáteli na víkend a příští dny
  • zkontrolujte zda máte dost léků, které berete dlouhodobě, pokud docházejí, naplánujte si cestu k lékaři pro nový předpi, zvláště před obdobím dovolených
  • freestockphotos.biz
  • cokoli vás napadne (prázdniny!)


Úterý je také o zábavě. Až budete hotovi, dopřejte si nějakou příjemnou oddychovou aktivitu - kino, sport,  nebo dobrou knihu, cokoli si přejete a je ve vašich možnostech.

Mise dne v oblasti zádveří, předsíně, vchodu a jídelny je: důkladně zamést přede dveřmi i za nimi a předsíň. Vyklepejte rohožky a otřete vchodové dveře, ať vstup do vašeho domu vypadá hezky a příjemně. 15 minut vám bude stačit,zítra u toho nachytáte i trochu bronzu ;)

Den zakončete VEČERNÍ RUTINOU a nezapomeňte na večerní vyčištění dřezu, ať máte zářivé ráno :)

PS: že byl Den dětí, vám dnes jistě neuniklo, ale víte, že byl také poslední den pro zaplacení daně z nemovitosti? To je ta složenka, která přišla někdy v dubnu ;) Ověřte si, že je zaplacena, pokud ne, klid, na dodatečné zaplacení bez sankcí máte ještě čas do konce tohoto týdne :)

4 komentáře:

  1. Dobrý den,dle Fl uklízím déle jak rok,ale Váš blog se pro mě stává nejoblíbenějším. Čtu ho od samého začátku a mám radost,že něco takového je. Včerejší Den dětí mi vnukl myšlenku (nevím proč,asi ten binec v pokoji po oslavě;-)) jestli se nedá nějakým způsobem Fl praktikovat i u dětí. Nebo je přímo i Fl pro děti? Děkuji a mějte hezký den. Erika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, to je pro mě velký kompliment, děkuji :)

      Na srpen chystám v souvislosti se speciálem Návrat do školy sérii tipů pro to, jak adaptovat děti a rodinu na nový školní rok a režim a jak zapojit děti do pomoci v domácnosti a péči o svoje věci (úměrně jejich věku).
      Nebude to tedy úplně ve stylu FL, ale zapojíme děti do rutin a pokusíme se v nich kultivovat organizační schopnosti :) Jsem moc zvědavá, jak to dopadne :D

      Krásný den!

      Vymazat
    2. Už se těším! Po prázdninách nás čekají velké změny v podobě školy,školky a nástupu do práce :-) díky Erika

      Vymazat
    3. Tak to máme stejně staré děti a stejnou situaci :)
      Do práce sice nenastupuju, ale po odvedení dětí do institucí doma zasednu ke stolu a budu makat, jako by šéf seděl hned vedle - budu jich mít totiž minimálně 650 ;)

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.