středa 13. května 2015

Den 136. - Den pochůzek

Zítra je čtvrtek, budeme mít Den pochůzek
Věnujeme se stále oblasti koupelny + jedné další extra zóny
Pracujeme na návyku měsíce hýbat se

Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start


Úkol tohoto dne

Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce všechny opruzy, které jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.

Mise dne v koupelně: pořádně vydrbat vanu nebo sprchový kout. Hezky pěkně včetně mýdlenky, rohů vany, místa kolem těsnění a odtoku. Nastříkejte nějaký přípravek, nechte působit, otočte se k pračce, ať zároveň sfouknete druhou misi a pak se zase vraťte k vaně, dodělejte a máte hotovo.
 Mise dne v oblasti koupelny: zkoukněte okolí vaší pračky a pračku samotnou.
Utřete ji napovrchu, pečlivě otřete dvířka z obou stran, zkontrolujte, jestli do límce těsnění nezabloudily nějaké mince a knoflíky, nezapomeňte na šuplík na prací prostředek, tam je to občas veselé a barevné.
Svoji dávku péče věnujte i sušičce, máte-li.
Dále vyhoďte všechny prací prostředky nebo aviváže, které nepoužíváte nebo jsou prošlé, srovnejte používané prostředky a je to, máte další věc v pořádku, gratuluji! :)

Nechce se vám? Valcha by se třeba udržovala líp... ;)


Den samozřejmě zakončíme VEČERNÍ RUTINOU

4 komentáře:

  1. Od pondělí plánuju vymalovat koupelnu, tak dělám jen nejnutnější úklid v koupelně. Je středa a malovat asi ani dnes nezačnu. Brzdí mě rozkramovaná kuchyně kvůli opravě skříně, nějak se nám za těch pár let rozpadl spodek komínu, tak čekáme, až stolař vše opraví. Ale nezahálím, díky vaší organizační serii třídím, vylepšuju a zdokonaluju uspořádání skříní, šuplíků a celé kuchyně.

    Nemáte v plánu vytvořit k tomuto skvělému blogu i diskuzní fórum, které by bylo neveřejné a přístupné jen fandům vašeho blogu?
    Lotty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes už je čtvrtek!!! Toto letí :o)

      Vymazat
    2. Dobrý den Lotty,
      na diskuzním fóru se pracuje :) Ale zaujala mě myšlenka s tím omezeným přístupem. Na jednu stranu by to bylo super pro ty opatrnější z nás, na druhou stranu se trochu obávám, jestli by to tam vůbec žilo... určitě nad tím ještě důkladněji popřemýšlím!

      Jinak u nás se maluje koupelna a WC teď o víkendu, kuchyně přijde na řadu příští sobotu, a další místnosti pak vždycky v sobotu pěkně po týdnu. Njehorší fáze - výběr barev, resp. správných odstínů, už mám za sebou :D
      Tak ať se dílo podaří! :)

      Vymazat
  2. Ha, jsem o krok před vámi. Včera jsem čistila pračku solí a octem. Když již jsem dělala tu zástěnu u vany. Ale je fakt, že jsem ji neodtáhla od zdi, tam bude zase překvapení !:-)

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.