pátek 29. května 2015

151. - Den debordelizace kabelky a auta

Dnes je PÁTEK, máme Den debordelizace kabelky a auta
Jsme v oblasti obýváku
Návykem měsíce se stalo: hýbat se

Den začneme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start
 
Úkoly tohoto dne
Jako každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.
www.aquila-style.com

Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty. Počasí přeje i vyluxování a vyklepání koberečků, možná i vyprání potahů autosedaček.

Mise pro tento den v obýváku: FlyLady na dnešek doporučuje korunovat váš poslední den v zóně obýváku něčím hezkým, třeba pugetem čerstvých květin, nebo svíčkou, prostě něčím hezkým, co se bude pěkně vyjímat ve vašem vyňufaném obýváku a podtrhne vaše celotýdenní snažení v této zóně.


Den zakončete VEČERNÍ RUTINOU

2 komentáře:

  1. Já si včera do vázy dala mátu :),
    na záhonu roste jako plevel, už utiskuje kytky, tak jsem ji zredukovala :), udělala jsem do džbánu mátové pití - je v lednici, máta voní po celém domě.
    Dnes pokračuju v úklidu kolem domu-za barákem, kam tolik není vidět se toho spousta vešlo a tak teď to odbordelařuju a až to bude hotové, udělám tam takové malé sezení - nevyužitá stará lavice i stůl -oboje v dobrém stavu i když jsou přes 60 let staré-nebo možná proto :), ale docela to stačí,když nevím, jestli se to bude využívat.
    Pěkný den....................

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máta! Taky tu voní, letos je nadúroda, kdyby bylo všeho tolik, jako máty :)

      Tak ať se sezení povede a využívá! :)

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.