středa 29. dubna 2015

Den 122. - Den pochůzek

Zítra je ČTVRTEK, budeme mít DEN POCHŮZEK
Jsme v oblasti obýváku
Zvládli jsme nový návyk měsíce - Stlát poránu pelechy!

Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start


Úkol tohoto dne

Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.


Mise tohoto dne v obýváku:
A zase na kolena - ano, budeme vysávat důkladně po koutech celého obýváku. Zajeďte všude, kam se vejde ten nejužší štěrbinový nástavec, ideálně odtahujte co odtáhnout můžete, nezapomeňte na místa pod i za sedačkou, skříňkami, topením, na svazky kabelů třeba za televizí nebo PC, pokud máte olištovanou podlahu, tak i hrany, tam se taky usazuje prach, každá kočka by mohla vyprávět ;)


TIP: Pokud u vás hrozí vysátí nějakých malých avšak důležitých komponentů z nejrůznějších stavebnic z pod sedačky atd., obětujte jednu silonovou punčochu a natáhněte ji přes ústí nástavce, prostě taková stará dobrá spolehlivá ochrana, která zabrání maléru.

Den zakončíme VEČERNÍ RUTINOU

4 komentáře:

  1. Fí, konečně to tu vypadá zase jako u lidí, hrozně jsem to teď flákala, ale i po jednom dni zpět s FL to tu prokouklo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radost! :) A neboj se, všichni to známe, jsou lepší a horší období, důležitý je 1) netrápit se tím, 2) zase naskočit a 3) udělat aspoň trochu, i když není čas nebo energie něco udělat perfektně - to totiž vede jen k odkládání a stagnaci. I trochu je dost! :)
      Ať se daří :)
      Fi

      Vymazat
    2. Fi, děkuji za Váš komentář. Právě teď jsem přemýšlela nad tím, jak se startuje morál a jak se donutit něco udělat, když už padám na .... :-)

      Máte pěknou novou fotku! Sluší Vám to, ráda Vás poznávám! :-) Krista

      Vymazat
    3. Kristo, nejsme stroje, jsme lidi :) Zase přijde lepší období, kdy toho třeba uděláme víc a půjde to líp od ruky. Mezitím stačí dělat babysteps - pomalé krůčky...jak jsem psala výše.

      A děkuji za kompliment :)

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.