neděle 29. března 2015

Den 91. - Den pochůzek

Je tu 14. týden a 91.den s FL programem!

Zítra je Pondělí, budeme mít Den pochůzek
Věnujeme se oblasti obýváku
Finišujeme návyk měsíce - obléct se po ránu nějak slušně ;)

Den začneme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start
 
Úkoly tohoto dne

Pondělky obvykle bývají dnem většího úklidu, kterému říkáme "požehnání domovu".
Nicméně vzhledem k nadcházejícím svátkům si prohodíme pondělí se čtvrtkem a zítřejší den zasvětíme pochůzkám spojeným s vystrojením Velikonoc. Zajistíme si dekorace, velikonoční pohledy a známky a další věci, které shledáte potřebnými.
Úklid si odbydeme ve čtvrtek, čímž budeme mít "požehnáno" na svátky a zároveň nebudeme tolik cítit výpadek, který nastane o velikonočním pondělí.
rudebaguette.com

Mise dne v obýváku: strávíme 15 minut úklidem těch věcí, které nepatří do obýváku. Věci, které se tam nanosily a už tam zůstaly a dělají drobný nepořádek - na křeslech, židlích, možná i na zemi. Odneste je zpět na své místo, pokud jde o zbytečnosti, vyhoďte je rovnou. 
Žádný dvouhodinový úklid, 15 minut max!



2 komentáře:

  1. Tak jsem včera stihla vyřídit docela dost věcí- poštu, banku, úřad, knihovnu a objednat se na oční + praktickému. To, co jsem chtěla stihnout ještě v březnu jsem tedy stihla :) .
    Dnes musím ještě umýt lednici, protože místo ve čtvrtek, pojedeme na nákup zítra, tak aby bylo místo na zásoby. Nakupujeme jednou za týden, protože bydlíme na vsi bez obchodu, tak sepsaný nákupní seznam a skoro prázdná a umytá lednice den předem velký pomocník.
    Takže dnes lednice, seznam a obývák podle plánu :).

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.