sobota 14. března 2015

Den 76. - Den volna pro sebe

Zítra je neděle, další den volna :)

Tento den radí FlyLady věnovat péči o sebe, svého ducha.

Nepodceňujte toto doporučení a berte ho se stejnou vážností, jako všechny ostatní uložené úkoly. Pokud jste v letadle pozorní pasažéři a nehrajete si během bezpečnostní instruktáže letušek se sklápěcími stolky a záchrannými vestami, jistě jste zaznamenali, že v případě poklesu tlaku v kabině musí rodič vždy nasadit kyslíkovou masku nejprve sobě a teprve potom svému dítěti. Proč? Protože nesmí ztratit vědomí, aby byl schopen se postarat o své dítě!
Dole na zemi platí stejný princip zodpovědnosti, proto se o sebe starejte, odpočívejte, hýčkejte se a nezanedbávejte svoje potřeby, ať jste v pořádku.

Vedle ranní a večerní rutiny (a údržby čistého dřezu!) si najděte čas jen pro sebe a dopřejte si něco radostného, povznášejícího. Počasí nahrává příležitosti k četbě příjemné knížky, sledování oblíbeného filmu nebo seanci ve vaně s pěnou a oblíbeným časopisem.



Krásnou neděli a hodně radosti!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.