sobota 7. února 2015

Tip na zimní den

Vpadám neplánovaně se slušným návrhem, který se dá báječně skloubit s probíhajícím úklidem skříní.
Zbystřit by měly majitelky stříbrných lišek, norků a bobrů, anžto dnešní zimní sluneční den je jako stvořený k jejich pobytu na čerstvém vzduchu. Krásně se vyvětrají a nelíbí se to molům (a ani čivavám, takže před vyhozením na mráz zkoukněte kapsy).

Takový den skýtá i výbornou příležitost pro vyvětrání vlněné funkční výbavy (zvláště nepoužívané dětské, kterou schováváte), vlněných kabátů, fusaků s beránkem, vlněných kusových koberců, péřovek a hlavně: polštářů, peřin, matrací a přehozů, to zase tuze neradi roztoči!

Nenechte věci navlhnout, vemte je dovnitř ještě před západem slunce. Po vyvětrání je nechte v teple "dojít" a teprve pak vraťte do skříní, nebo jinak uskladněte.
Peřiny už nezastýlejte, nechte je rozhozené až do večera a uvidíte, jak se vám dneska bude usínat!

PS: pokud bydlíte v hustější zástavbě, všimněte si, že vyhozením peřin do oken nebo balkónů spustíte podobnou řetězovou reakci, jako když na vsi někdo začne sekat trávu a ostatní se přidají :D

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.