středa 4. února 2015

Den 39. - Den pochůzek

Zítra je ČTVRTEK, budeme mít DEN POCHŮZEK
Věnujeme se oblasti vchodu, zádveří, předsíně a jídelny
Učíme se nový Návyk měsíce - 15 minut debordelizace denně

 Den zahájíme RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start

Úkol tohoto dne
Čtvrtky obvykle navazují na středeční antiprokrastinaci a bývají dnem, který věnujeme pochůzkám, nákupům, cestám do čistíren a opraven, dotahujeme do konce vše, co jsme ve středu nestihli, abychom to před sebou netlačili další týden.
Když si budete celý týden psát seznam míst k oběhnutí, abyste na žádné z nich nezapomněli, bude váš den pochůzek ještě produktivnější a hlavně zjistíte, že se časem váš seznam krátí, to je na tom to nejlepší.

Mise dne v oblasti zádveří, předsíně a vchodu je: uklidit všechny bundy, boty a knihy, které se mohou v této oblasti bezprizorně povalovat. Přátelé, pokud zároveň stíháte naši organizační nalejvárnu, máte hotovo, opět jsme předběhli Ameriku ;)


Udržujeme čistý prázdný dřez, debordelizujeme 15 minut denně a den zakončíme jako vždy VEČERNÍ RUTINOU

1 komentář:

  1. ...ranni rutina- pravda je, ze na lecos jsem porad zapominala...podle FL jeste se mi nestalo a drive v tom zmatku pokazde...dik za vytecny blog ywet..

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.