úterý 24. února 2015

Comeback a omluva :)

Zdravím vás po několika nekonečných dnech bez připojení! A zdravím nejen já, ale i můj komp, který zároveň připojuje i omluvu:
Slibujeme, že už se podobný lapsus (snad) nebude opakovat!

Doufám, že jste nečekané volno využili nějak bohulibě, ať už organizací nějaké oblasti, nebo odpočinkem. Já jsem si v mezičase, než se mi přeinstaloval notebook, nakonec odjela na tři dny zalyžovat; což v praxi znamená, že jsem po svahu lítala sem a tam, suplovala vlek, volala na vzdalující se siluety mých dětí "brzdi!" nebo "péruj v kolínkách!", modlila se, aby jim ustoupily všechny sloupky a překážky vůbec, mazala tváře, po večerech sušila svršky a dělala špagety, no - dlouho jsem si tak neodpočinula :D

Nicméně: děkuji vám všem za trpělivost a za zachování přízně!!! 

Co teď? Nic...budeme dělat, že si nic nestalo :) Nebudeme nic dohánět ani nadělávat, zítra je středa a pojedeme obvyklý středeční plán a aktuální zónu dle FlyLady. Už víte, že když se občas ptáte, co se stane, když onemocníte, nebo odjedete a nemůžete pokračovat, jak pak s tím naložit, obvykle odpovídám:  "nijak, naskočte do vlaku, jako by žádná pauza nebyla". Přerušení programu samo o sobě je vždy nevýznamné, pokud se znovu naváže. Program FlyLady je cyklus, což znamená, že úkoly se periodicky opakují - nikomu tedy nic neuteče!

Jinak je tomu v případě Organizační série - ale i tam navážeme v bodě, kde jsme přestali a série se pouze protáhne. Pokud odjedete nebo onemocníte, promeškané díly později dočtete a podle potřeby napracujete. Narozdíl od FL se s individuálním přístupem podle vlastních možností u OS počítá: jak už jsem psala několikrát, každý má svou startovní čáru a podmínky jinde a úkoly spojené s každým dílem obvykle stejně často nebývají zrealizovatelné do druhého dne. Slouží pouze jako inspirace a vodítko!

Dnes tedy přinesu FL program na zítřejší den a zítra další díl Organizační série. V ní navážeme na práci v dětském pokoji a pak teprve přejdeme do ložnice.

Těším se na vás, opravdu jste mi chyběli! :)

TD

6 komentářů:

  1. Hurá, aspoň jsem stihla vylezet a dolecit chřipku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hurá, aspoň jsem stihla vylezet a dolecit chřipku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je důležité! Bůh to tak asi chtěl, proto ten výpadek ;) :D

      Vymazat
  3. SKVĚLÉ :) alespoň jsem dohnala, co jsem se 3 malými dětmi nestíhala :) Jana

    OdpovědětVymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.