středa 28. ledna 2015

Ranní nakopávačka

Taky máte někdy ráno, kdy prostě ne a ne naskočit? Možná málo spánku, nebo zase naopak moc (ha ha), anebo zkrátka zimní únava.

Nutkání skočit zpátky do vyhřátých postelí zaháním otevřením okna dokořán (adieu, roztoči) a všechny ranní rutiny jdou lépe s volume doprava. Vybrala jsem z mainstreamových vod pár nakopávaček, stopáž má kolem 16 minut, takže je to na jednu svižnou 15minutovku. Tu minutu navíc máte k dobru, chvilku bude trvat, než se chytíte ;)
Reklamy přeskakujte a nevykysněte zíráním na hlavní aktéry (Adam Levine je určitě zajíc k nakousnutí, ale myčku nám nevyloží a záchod neumyje). Takže  3...2...1...jedem!


1. Maroon 5 - Payphone 4:39
  

2. Geronimo - Sheppard 3:39



3. Katy Perry - Firework 3:53


4. Celeste Buckingham - Run Run Run 4:00



Hotovo, čas na druhou kávu :)


2 komentáře:

  1. Jo, dobře zvolená hudba dokáže divy. Já si bez svého "energy mixu", jak říkám seznamu nakopávacích písniček, už neumím představit pondělní home blessing :-).
    Přidávám svůj tip na písničku, která mě zaručeně nakopne vždycky, hlavně ten začátek, na nočním výšlapu na Sněžku jsem ji s trochou nadsázky používala místo redbullu :-). Akorát to není mainstream, ale speed metal: Dragonforce - Through the fire and flames.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se se svojí krční páteří nemohla živit metalem :)))
      Ale na 5 Min Room Rescue dobrý, i stopáž sedí :D

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.